• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

15.06.2021

21:45

BELA KUĆA OTKRILA KAKO ĆE NA PUTINA! Evo kako se Bajden spremao za sastanak!

Vesti

BELA KUĆA OTKRILA KAKO ĆE NA PUTINA! Evo kako se Bajden spremao za sastanak!

Podeli vest

Američki predsednik Džozef Bajden se sa velikom pažnjom pripremao za predstojeći sastanak sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom – pažljivo je proučavao materijale i konsultovao se sa velikim brojem stručnjaka za različita pitanja, izjavio je neimenovani predstavnik administracije SAD

- Pripremao se isto kao i za svaki drugi važan međunarodni događaj. Proučavao je sva pitanja, dokumente, predsedniku je važno da prouči svaki detalj. Za njega je to veoma važno. Imao je i priliku da razgovara sa velikim brojem stručnjaka u Vladi koji su dobro upućeni u ruska pitanja - rekao je on.

Podsetimo, sastanak Putina i Bajdena biće održan sutra u Ženevi sa početkom u 13 časova po lokalnom vremenu.

Foto: AP/Photo

Kako je ranije saopštio pomoćnik ruskog predsednika Jurij Ušakov, sastanak će biti podeljen na tri dela i trajaće oko pet sati.

Prvo će se održati razgovor u uskom formatu, zatim pregovori u proširenom sastavu koji će imati nekoliko formata, a zatim će strane organizovati pres-konferenciju, svaka za svog predsednika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija