• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.06.2021

11:05

PORODICA JE BILA ŠOKIRANA! Kremirali su mačora, on se pojavio pred vratima!

YoutubePrintscreen/Fotomontaža

Vesti

PORODICA JE BILA ŠOKIRANA! Kremirali su mačora, on se pojavio pred vratima!

Podeli vest

Porodica u Velikoj Britaniji doživela je šok kada se njihov mačor, za kog su prethodno verovali da su ga kremirali, pojavio "živ i zdrav" pred vratima

Vlasnica mačora, Rajčel Fritcimons, kaže da je mačor "Frenki" nestao 19. maja, a da je nekoliko dana kasnije ugledala identičnog mačora mrtvog na obližnjem autoputu.

Porodica je kremirala mačora, a ka da se "Frenki" nakon toga pojavio, sin vlasnice (7) je presrećan izjavio: Ovo je čudo, mislili smo da je mrtav!

Kada je mačor nestao, porodica je tragala za njim nekoliko dana. Verovalii su da su pronašli svog mačora mrtvog, kremirali ga i pepeo doneli kući.

Međutim, njihov mačor se nakon nekoliko dana pojavio pred vratima gladan i slab, ali živ.

Vlasnica je samo mogla da konstatuje: kremirali smo nečiju mačku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija