• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

08.07.2021

22:23

LAŽNA UZBUNA U BRISELU! Antidiverzioni tim POTVRDIO: Napušteni prtljag bezopasan!

Vesti

LAŽNA UZBUNA U BRISELU! Antidiverzioni tim POTVRDIO: Napušteni prtljag bezopasan!

Podeli vest

Belgijski nacionalni aerodom Zaventem vratio se večeras u normalno funcionisanje, nakon što je anti diverzioni tim potvrdio da je bezopasan napušteni prtljag, zbog koga je prethodno evakuisan odlazni terminal

Odlazni terminal briselskog aerodroma bio je evakuisan danas po podne zbog sumnjivog kofera.

Svi putnici sa odlaznog treminala bili su izmešteni van zgrade aerodroma, a služba za uklanjanje i uništavanje eksplozivne opreme je došla na lice mesta i utvrdila da je u pitanju lažna uzbuna.

Aerodromska sluzba saopštila je da letovi sa briselskog vazdužne luke zbog ovog incicenta kasne u proseku dva sata, ali da nijedan nije otkazan.

Aerodrom Zavetem je 2016. godine bio meta terorističkog napada prilikom kog je u zgradi poginulo 17 osoba, uključujuci i teroriste samoubice, koji su na odlazni terminal aerodrome eksploziv uneli u putničkim koferima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija