• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.07.2021

17:42

BAKIR SE POZIVA NA NATO I PONOVO PRETI! Počelo je DRUGO POLUVREME, učinićemo sve da se OSVETIMO!

AP/Photo

Vesti

BAKIR SE POZIVA NA NATO I PONOVO PRETI! Počelo je DRUGO POLUVREME, učinićemo sve da se OSVETIMO!

Podeli vest

Lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović rekao je danas da su Bošnjaci postali nezaobilazan faktor ne samo u BiH nego i na Balkanu i da će učiniti sve da politički nađačaju i da se na svoj način osvete

Lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović rekao je danas da su Bošnjaci postali nezaobilazan faktor ne samo u BiH nego i na Balkanu i da će učiniti sve da politički nađačaju i da se na svoj način osvete.

- Nema više nijednog pitanja da, kada racunaju šta će se desiti i kada razmišljaju šta će uraditi, u formulu ne ubace i bošnjački narod - rekao je Izetbegović u Fazlagića Kuli pored Gacka na obeležavanju 29. godišnjice formiranja Samostalnog gatačkog bataljona "Šargan", prenosi Klix.ba.

Izetbegović je, govoreći o proteklom ratu, istakao, kako je naveo, žrtvu, trud i angažman uložen u odbranu BiH.

On je rekao da su Bošnjaci i bosanski patrioti izvanredni ljudi i da nema šta nisu izdržali.

- Svugde su bili dobri, ali nisu sve jedinice bile iste. ''Šargan'' je sasvim sigurno jedna od najboljih jedinica Armije RBiH - tvrdi Izetbegović koji je hvalio uspehe te jedinice na ratištima širom BiH.

- Ovih dana počinje neko drugo poluvreme. Neće ono biti vojno. Učinićemo sve da ono bude političko i da polako nađačamo i da se na svoj način osvetimo. Naša osveta će biti da ćemo napraviti jedno uređeno društvo, jednu evropsku zemlju u kojoj će biti civilizacijski odnosi - kazao je Izetbegović.

Govoreći o negiranju genocida, Izetbegović je kazao da će, kako tvrdi, BiH braniti istina, ali i garanti Dejtonskog mirovnog sporazuma poput SAD-a i Evropske unije.

- NATO je u BiH. Ovde su Amerikanci i Evropljani. Nigde otići neće - zaključio je Izetbegović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ratko

pre 2 godine

smradino jedna nadam se dace Bog da ti se sve ovo vrati sto radis

Mirsad

pre 2 godine

to pravo imaju i druga dva vecinska naroda .. odnosno oba kantona ... neki te Bakire sejtan obavio .. nesto si prolupo bolan ..

Bane

pre 2 godine

Bošnjaci ne postoje, osim u željama muslića. nacista iz eu i fašista iz amerike.

Baća

pre 2 godine

Ovaj čovek očigledno više ne zna šta priča. Prvo Srbe naziva genocidašima, Srpsku genocidnom tvorevinom, a onda će on da pravi od Bosne uređeno evropsko društvo, i još se poziva na Dejton koji devastira svakog dana ne bi li Srbe uterao u svoj unitarni tor. Može on od FBiH da pravi šta hoče, ali o Srpskoj će odlučivati srpski narod i njeni građani. A to što se poziva na NATO, kao i svaka kukavica, ne bi li, kao, nekoga zaplašio, valjda misli da će NATO ponovo ratovati za Bošnjake. Da, nemaju pametnija posla nego da se bave Bakirovim budalaštinama. Prošlo je to vreme, Baki! Prohujalo sa vihorom.

Bg Dex 1970

pre 2 godine

Bakir je običan ratni huškač i ništa više od toga. Dakle, sada se i jasno izjašnjava da će se osvetiti Srbima i da su mu ameri i pojedine zemlje EU podrška u u svemu tome. Ne bi se on baš toliko jasno izjašnjavao i silio, a da mu predhodno nije neko od pomenutih stavio do znanja da ima podršku jakih sila. Osim toga on nastavlja stopama svoga oca. Da li se iko seća kako je zapravo počeo rat u BiH. U sred Baščaršije muslimani pucali na Srpske svatove i pri tom ubili starog svata i sutradan počelo puškaranje po Sarajevu. Šta je Alijin naslednik, Bakir mislio pod tim da će se osvetiti i na koji će to način pokušati da izvede? Tamošnji narod ne može protiv, jer bi odmah bio svaki pojedinac ili omanja grupa jednostavno "odstranjen" i označena kao nepatriotska. Ja verujem da Bakir ne predstavlja većinu svog življa, a samim tim i istomišljenike, jer je svima dosta. Živela Srbija!

milan lala

pre 2 godine

Ej ...Bakire nije vino ko sto prije bese . Ni mi Srbi nismo vise sami imamo i mi nas ODKB / Rusiju i Kinu . Praznom puskom ne preti ... jado !

Hag

pre 2 godine

JBG,Bakir nema srbiju iza ledja kao pravoslavni u BiH koji neprestano provociraju a kriju se iza srbije. Nek NATO stane na granice BiH pa nek pusti Bošnjake i pravoslavne u BiH da se razracunaju...pa kako bude! Mislim da bi pravoslavni u BiH iste sekunde upalili traktore i preko Drine.90ih zajedno sa Srbijom razbili ih Bošnjaci...sta bi tek danas bilo?Ko ne vjeruje nek procita Legijinu knjigu,nema razloga da laže!

Baća

pre 2 godine

Još nešto. Kada već priča o drugom poluvremenu, zaboravio je da postoje i produžeci, pa penali...A kako mu ide sa osvetom (Bože me sačuvaj sta bulazni) vidi se po tome da su zajedničke institucije BiH blokirane i da je ono malo zajedništva sa Srbima i Hrvatima rasturio. Ja mislim da ovaj čovek ima ozbiljne probleme u glavi i da mu je potrebna stručna pomoć. A možda tu pomoći i nema.

master

pre 2 godine

Jedi klovna, bolje se pozabavi zenom i njenim ispitima, bice ti pametnije.

Penzionerj

pre 2 godine

Kakav otac jos crnji sin. Onaj je izbegao robiju ali ovaj nece. Za nato, proslo je vreme. To bi bio Svetski rat. Braca Rusi proslog puta bili su nemocni ali sada svira nova melodija.

Zarko Maksimovic

pre 2 godine

Kakav otac..takav sin,zaudara od pogani na kilometre.Naravno ..tudjom guzicom je lako mlatiti trnje!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija