• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.08.2021

17:17

RUSI "PROBILI" ENGLESKI KANAL! Ratni brodovi predvođeni UBICOM PODMORNICA plove kroz Lamanš! /FOTO/

Vesti

RUSI "PROBILI" ENGLESKI KANAL! Ratni brodovi predvođeni UBICOM PODMORNICA plove kroz Lamanš! /FOTO/

Podeli vest

Najveći ratni protivpodmornički brod ruske Severne flote "Viceadmiral Kulakov" ušao je danas u Lamanš na putu ka daljoj destinaciji, saopštila je danas pres služba Flote

- Grupa brodova i pomoćnih plovila predvođena najvećim protivpodmorničkim brodom "Viceadmiral Kulakov" prošla je kroz Doverski moreuz i nastavlja da se kreće na jug kroz Lamaš - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da se u grupi plovila nalaze i korveta Gremjašćij Pacifičke flote i minolovac Vladimir Jemeljanov Crnomorske flote, prenosi Tas s.

- Posade ratnih brodova ruske mornarice i brodova za podršku uvežbavaće niz zadataka interoperabilnosti među flotama u u skladu sa njihovim planovima rasporedivanja na velikoj udaljenosti - stoji u saopštenju.

Rusija među najjačima - sposobni sve da potope

Ratna mornarica ima sve što je neophodno kako bismo garantovali zaštitu države. U stanju smo da otkrijemo svakog podvodnog, nadvodnog i vazdušnog protivnika i da mu nanesemo nesavladiv udarac, poručio je predsednik Rusije Vladimir Putin u obraćanju povodom Dana Ratne mornarice Rusije

U govoru na glavnoj paradi mornarice u Sankt Peterburgu Putin je podsetio na slavne dane ruske mornarice i svima čestitao praznik.

On je rekao da je u današnje vreme Rusija u rekordnom roku uspela da zauzme dostojno mesta među najjačim mornaricama sveta. Više o ovoj vesti možete pročitati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SR71

pre 2 godine

Koliko su samo molili za dozvole i to ko zna koliko meseci unapred?Garant da se i njima smucilo!Nije lako biti Rus!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija