• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji

15.08.2021

18:42

TALIBANI UPALI U PREDSEDNIČKU PALATU, GORI AERODROM U KABULU Gusti dim se nadvio nad gradom, AMBASADA SAD POD UZBUNOM - obustavila sve aktivnosti!

Vesti

TALIBANI UPALI U PREDSEDNIČKU PALATU, GORI AERODROM U KABULU Gusti dim se nadvio nad gradom, AMBASADA SAD POD UZBUNOM - obustavila sve aktivnosti!

Podeli vest

Pobunjenička grupa opkolila je u nedelju prestonicu Avganistana, koja je, kako se izveštava, preuzela kontrolu nad predsedničkom palatom nakon što je Ašraf Gani napustio zemlju

Američka ambasada u Avganistanu prijavila je požar unutar aerodroma u Kabulu. Ambasada SAD je izdala bezbednosno upozorenje, rekavši da postoje izveštaji o požaru na aerodromu Kabul.

- Bezbednosna situacija u Kabulu se brzo menja i situacija na aerodromu se brzo pogoršava. Postoje izveštaji da je aerodrom došlo do vatre, a mi upućujemo građane SAD da pronađu sklonište. Ambasada SAD u Avganistanu odmah je obustavila konzularne operacije. Nemojte dolaziti u ambasadu ili na aerodrom u ovom trenutku - rečeno je iz ambasade.

KRAJ!TAKO TO IDE KADA VERUJEš AMERIMA, ENGLEZIMA, NATO... Predsednik Avganistana pobegao, zamlju prepustio talibanima!

Za sada nema informacija da li je aerodrom napadnut. Diplomatsko osoblje brojnih zemalja premešteno je na aerodrom u Kabulu nakon što je postalo jasno da će talibani stići u Kabul za nekoliko dana.

Pobunjenička grupa opkolila je u nedelju prestonicu Avganistana, koja je, kako se izveštava, preuzela kontrolu nad predsedničkom palatom nakon što je Ašraf Gani napustio zemlju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija