• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

26.08.2021

20:16

Merkel: Napad u Kabulu DOSTOJAN SVAKOG PREZIRA! Teroristi CILJALI LJUDE!

AP/Tanjug

Vesti

Merkel: Napad u Kabulu DOSTOJAN SVAKOG PREZIRA! Teroristi CILJALI LJUDE!

Podeli vest

Angela Merkel nemačka kancelarka rekla je večeras da je napad u Kabulu dostojan svakog prezira i da se dogodio u vrlo napetoj situaciji

- Još ne znamo sve detalje, ali teroristi su ciljali ljude koji su čekali ispred aerodromskih kapija, nadajući se da će otići - rekla je Merkel na konferenciji za novinare u Berlinu, a prenosi Rojters.

Merkel je najavila da će Nemačka nastaviti da pomaže ljudima koji žele da napuste Avganistan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Walter

pre 2 godine

Najmanje 10 američkih vojnika poginulo u ovom samoubilačkom napadu na kabulski aerodrom ,javlja FOX NEWS.

simo peric

pre 2 godine

teroristi su ciljali ljude? a ljudi su iz amerike i nata. bog dragi poslao ljude.

nekonebitan

pre 2 godine

Napad u Kabulu se nista ne razlikuje od NATO bombi na Beograd, Nis, Novi Sad na nase mostove i fabrike i moze se reci da je i taj napad bio napad na ljude. Zlocin nad civilima je zlocin bio on u Kabulu ili Beogradu i nema razlike izmedju napadaca.

Joyce

pre 2 godine

A koga ste vi gađali 1999 godine? Generalni sve vidi i sve zna. Ne razlikujete se od terorista.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija