• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/RT

28.08.2021

21:09

SPREMA SE KRVOPROLIĆE U KABULU! Vojni komandanti obavestili Bajdena, teroristi će udariti za 24 do 36 sati!

Tanjug/AP

Vesti

SPREMA SE KRVOPROLIĆE U KABULU! Vojni komandanti obavestili Bajdena, teroristi će udariti za 24 do 36 sati!

Podeli vest

Američki predsednik Džo Bajden saopštio je večeras da je novi napad na aerodrom Kabul veoma "varovatan" u narednih 24 do 36 sati

Bajden je tu vest objavio kao saopštenje u kome se otkriva da su ga vojni komandanti obavestili da će u narednih 24-36 sati verovatno biti napad na maeričke trupe i civile.

Predsednikovo upozorenje usledilo je nakon bombaškog napada na aerodromu u Kabulu, u kome je poginulo 170 Avganistanaca i 13 pripadnika američke vojske.

Bajden je ponovio da se misija evakuacije civila i saveznika nastavlja do 31. avgusta i da na nju neće uticati dalje mere bezbednosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragče

pre 2 godine

Шта све неће да ураде ови американци да би направили нови талас избеглица у Европи? Наоружели Авганистанску војску, ода "одлучили" да напусте ту земљу, и договорили повлачење авганистанске војске и остављање комплетног наоружања побуњеницима! Зашто американци не прихвате избеглице из Авганистана које су настале због њихових потеза?? И које се плаше одмазде? Ништа од овога није случајно. Све је одавно смишљено!

Pera

pre 2 godine

usa vojna masinerija namerno pravi teroristicke napada da bi se vratili ... providno i vec vidjeno vise puta ..

Baki

pre 2 godine

Amerika i Engleska su dve zemlje koje su najviše ubile i izdale ljudi na svetu !!! Kada će se evropa opametiti i shvatiti da ih mora oterati iz evrope .

Marcco

pre 2 godine

Kada Englez ili Amerikanac kaže da će nešto da se desi, onda se sigurno i desi... ne samo zato što imaju razvijenu obaveštajnu mrežu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija