• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

29.08.2021

15:09

(VIDEO) ŠTA SE DEŠAVA?! U KABULU ODJEKNULA SNAŽNA EKSPLOZIJA! Svet strepi, da li je u pitanju novi teroristički napad i koliko ima žrtava?!

Vesti

(VIDEO) ŠTA SE DEŠAVA?! U KABULU ODJEKNULA SNAŽNA EKSPLOZIJA! Svet strepi, da li je u pitanju novi teroristički napad i koliko ima žrtava?!

Podeli vest

U prestonici Avganistana, Kabulu, odjeknula je snažna eksplozija, javlja "Al Arabija"

Za sada nema drugih informacija.

Svet strepi, da li je u pitanju novi teroristički napad i koliko ima žrtava?!

Prema navodima televizije poginulo je jedno dete, a povre|ene su tri osobe.

Izvor u gradskoj policijskoj upravi izjavio je za Sputnjik da je eksplozija izazvana raketnim napadom.

Kako javljaju neki mediji, eksplozija je odjeknula u blizini me|unarodnog aerodroma.

 

 

 

Podsetimo, pre dva dana je najmanje 95 avganistanskih civila ubijeno u dve eksplozije kod aerodroma u Kabulu, dok je ranjeno 150, javio je Rojters.

Trinaest pripadnika američkih snaga je ubijeno, od toga 10 marinaca, a najmanje 18 povređeno, javlja CNN.

MA, KAKO DA NE! TALIBANI JEDVA ČEKAJU DA IM POD ZASTAVOM UN OTMU KABUL! Makron i Džonson zahtevaju formiranje bezbedne zone pod kontrolom UN

General Frenk Mekenzi (Frank McKenzie), šef američke Centralne komande, na brifingu za novinare rekao da je nakon bombardovanja usledila pucnjava.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Walter

pre 2 godine

Ime američkog generala koji je komandant CENKOM-a je Keneth McKenzie .

Walter

pre 2 godine

2 američka zvaničnika su izjavila da su ovaj napad izvršile njihove snage,znači ako je i ovo teroristički napad,došao je od US strane i vidi se da je u nekom avganistanskom dvorištu !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija