• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.09.2021

13:55

RASKRINKANA "TANGA BANDA"! Neverovatan slučaj u popularnom grčkom letovalištu!

Pixabay

Vesti

RASKRINKANA "TANGA BANDA"! Neverovatan slučaj u popularnom grčkom letovalištu!

Podeli vest

Na popularnom grčkom ostrvu Mikonos, policija je imala veoma neobičan slučaj - uhapsili su džeparošku bandu, ali ne bilo kakvu već "tanga bandu"!

Kako prenose tamošnji mediji, ova družina iz Italije koristila je oskudno obučene devojke u tangama koje su odvlačile pažnju turistima, a potom im krale sve što su stigle - kartice, novac, zlato, satove...

Međutim, samo jedna greška koštala ih je razotkrivanja. Naime, dve polugole Italijanke su u jednom plažnom baru pokušale da opljačkaju dvojicu mladih Italijana, za koje se ispostavilo da su policajci koji su bili na odmoru.


Među njihovim žrtvama bila je i jedna američka turistkinja kojoj su ukrali veoma skup telefon, pa je ona sa mladićima iz Italije prijavila policiji šta se desilo.


Lopovi su ubrzo locirani pomoću GPS na ukradenom telefonu, a radnici lokalnog bara su ih opkolili, ne dozvoljavajući im da odu.

Ubrzo je na lice mesta stigla policija, a kako se navodi, njihovim hapšenjem sprečena je nova krađa jer su lopovi lutali plažom tražeći novi plen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija