• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

29.09.2021

21:28

Planirao zločin godinama! David ubio komšinicu, a zatim gledao TV dok je ona umirala pored njega... u pismu bratu otkrio MOTIV UBISTVA /FOTO/

Vesti

Planirao zločin godinama! David ubio komšinicu, a zatim gledao TV dok je ona umirala pored njega... u pismu bratu otkrio MOTIV UBISTVA /FOTO/

Podeli vest

David Motram koji je 2. marta ubio svoju komšinicu Samantu Hep u Češiru u Velikoj Britaniji jer mu se prema njegovim rečima nije dopadala, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora

David je Samantu zadavio plastičnom kesom u njenom stanu, a policija je ceo zločin okarakterisala kao hladnokrvan i unapred isplaniran.

David se tu nije zaustavio pa je kuhijskim nožem naneo 14 uboda po leđima i licu.

Rezultati obdukcije pokazali su da je Samanta zadobila devet preloma rebara i preko 60 povreda po telu.

Samanta je bila ometena u razvoju i teško se snalazila sama, naručila je da joj oko 17 časova stigne hrana, a upravo tu situaciju je iskoristio David kako bi na prevaru ušao u njen stan.


On je ženu hladnokrvno ubio, a onda je uradio nešto što je policijske službenike ostavilo u šoku.

Gledao TV dok je žena umirala

 

David je nakon zločina proveo nekoliko sati u njenom stanu i gledao televiziju, dok je Samanta krvarila i umirala pred njegovim očima, piše Daily Mail.

On je zatim oko 10 sati uveče sišao u svoj stan i prijavio se policiji. Oni su odmah došli na mesto zločina i počinilac je odmah priveden.

 

 

 

Dok je bio u zatvoru bratu je u pismu priznao da je ovaj zločin planirao godinama. 

- Ne osećam sramotu, saosećanje ili žaljenje zbog onoga što sam učinio komšinici. Nikada mi se nije dopala. Šesnaest i po godina života sa njom je predugo. Uvek sam bio psihopata. S obzirom da sam počinio zločin, trebalo bi da odslužim kaznu - napisao je on.

On je juče osuđen na doživotnu kaznu zatvora, sa mogućnošću ranijeg otpusta nakon što u zatvoru provede najmanje 30 godina. 

- Uzeli smo u obzir njegovo psihičko stanje, ali način na koji je zločin počinjen i njegova dugogodišnje planiranje zločina nisu nam ostavili druge mogućnosti - rekao je sudija.

Veoma opasan 

 

On je nakon izricanja presude dodao da je David u vreme zločina bio svestan šta čini, kao i da je veoma opasan čovek po okolinu. 

 

 

 

Cela sitacija posebno je teško pala Samnatinoj tetki koja i dalje ne može da se pomiri da njene rođake više nema.

- Bila je ljupka i veoma topla osoba. Nije bila loša osoba. Nije zaslužila ono što joj se dogodilo - rekla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija