• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

03.10.2021

10:18

(VIDEO) VELIKI POŽAR U RIMU, UNIŠTEN VAŽAN ISTORIJSKI OBJEKAT! Deo mosta srušio se u reku Tevere, verovatno će ga morati kompletno srušiti!

Vesti

(VIDEO) VELIKI POŽAR U RIMU, UNIŠTEN VAŽAN ISTORIJSKI OBJEKAT! Deo mosta srušio se u reku Tevere, verovatno će ga morati kompletno srušiti!

Podeli vest

Veliki požar buknuo je i delimično uništio ponte di fero, industrijski, takozvani gvozdeni most koji spaja dva rimska naselja Ostinese i Trastevere

Požar je buknuo noćas malo pre ponoći, a vatrogasci su uspeli da ga lokalizuju oko jedan sat jutros, javlja agencija Ansa.

Zona gvozdenog mosta je centar noćnog okupljanja u Rimu.
 
Prema prvim informacijama nema ljudskih žrtava, a neki očevici tvrde da je požar buknuo u barakama beskućnika koje se nalaze ispod mosta, nakon čega je nastao „stampedo" ljudi koji su bili u obližnjim restoranima i barovima.

Vatra je ugrozila i deo gasnih instalacija pa je iz predostrožnosti isključen dovod gasa, struje i vode zbog čega su tri rimska naselja ostala bez snabdevanja osnovnim energentima.

Gradonačelnica Rima Virdžinija Rađi posetila je mesto nesreće i tom prilikom izjavila „da je najvažnije da nije bilo ljudskih žrtava, ali je tužno videti da je deo istorije uništen".

NAPADNUT KLINIČKI CENTAR REPUBLIKE SRPSKE! POLICIJA TRAŽI KO STOJI IZA OVE AKCIJE! Nekim ljudima ni bolnice nisu svete!

U požaru je deo mosta izgoreo i srušio se u reku Tevere, i tek treba utvrditi da li je narušena osnovna konstrukcija ili će most zbog oštećenja morati biti srušen, preneo je Tanjug.

Industrijski most izgrađen je 1863. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija