• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Net.hr

05.10.2021

20:01

POZNATA PROROČICA u kartama videla PAD FEJSBUKA?! A tek šta kaže za FATALNU 2031. godinu!

Pixabay

Vesti

POZNATA PROROČICA u kartama videla PAD FEJSBUKA?! A tek šta kaže za FATALNU 2031. godinu!

Podeli vest

Moni Vidente, slavna kubanska proročica, žena koju milioni ljudi s velikim zanimanjem slušaju kada se obraća, opet je, čini se, bila u pravu

Navodno je ovaj put pogodila da će u oktobru pasti deo društvenih mreža, prenosi portal El Heraldo de Mexico.

Nakon što je juče došlo do privremenog prestanka rada Fejsbuka, Mesindžera, Instagrama i Vacapa, pohvalila se na svom Jutjub kanalu da se ispunilo ono što su joj karte predskazale.

Foto: Pixabay

Istina, proročica je prilikom predviđanja pojasnila da će uzrok svemu biti solarne oluje, ali u ovome trenutku ne postoji dokaz da je aktivnost Sunca imala bilo kakve veze s padom društvenih mreža.

Vidente je, podsetimo, krajem septembra upozorila čovečanstvo da se bliži fatalna 2031. godina, te pozvala ljude da se dozovu razumu i počnu nešto da preduzimaju.

 

2031. godina fatalna?


- Ta 2031. godina doneće nam potpuni haos, dolazak Antihrista, te globalni kolaps u smislu ratova, klimatskih promena i pandemije - njenu najavu su preneli lokalni portali.

Foto: Tanjug/AP

Zemljotres u Meksiku

 

Takođe, Vidente je pre nekoliko meseci predkazala i to da će u septembru snažan zemljotres pogoditi Meksiko, čak je tada i precizirala da će biti magnitude 6,9, što se i dogodilo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Trivun

pre 2 godine

Sta ce biti? SRBI NESTAJU KAO NAROD. DZABA AUTOPUTEVI I BOLNICE ONDA...

Milutin

pre 2 godine

Oću da dodam da je predvidela da će rusija da pobedi tog antihrista koji hoce da vlada i to ce se desiti za 10 godina

dragan

pre 2 godine

hahaha pa sto ranije ne rece.....danas jekasno

Vitez Koja

pre 2 godine

Hahaha.I ja sam video pad Facebook-a juče.

NEKO IZ MASE

pre 2 godine

Па што ово "откриће" нисте објавили у суботу или недељу него у уторак?! Докле ли ће разне пророчице да продају маглу, питам се, питам?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija