• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.10.2021

13:50

ZBOG MUŽA ZABRANILA ROĐENOJ SESTRI DA JOJ DOĐE NA VENČANJE! Svi su je osudili, a sada je ona otvorila dušu i otkrila tešku porodičnu dramu... Da li je u pravu?

Vesti

ZBOG MUŽA ZABRANILA ROĐENOJ SESTRI DA JOJ DOĐE NA VENČANJE! Svi su je osudili, a sada je ona otvorila dušu i otkrila tešku porodičnu dramu... Da li je u pravu?

Podeli vest

Kad je rekla roditeljima da je neće pozvati na venčanje, nazvali su je sebičnom i bezosećajnom. Čak su išli toliko daleko da su komentarisali kako je na prvo mesto stavila "nekog muškarca umesto rođene sestre"

- Moja sestra Ana ima 22 godine i izražen autizam, uglavnom ne priča osim u krugu porodice. Ona ne razume granice, a kada sam roditeljima spomenula svoju zabrinutost, nazvali su me bolesnom. Bilo mi je jako teško da je isključim sa venčanja, ali nisam imala izbora. Udajem se za tri meseca i venčanje će biti jednostavno, ništa skupo - rekla je neimenovana buduća mlada (22) iz ​​SAD, piše Dejli mejl.

Ona je objasnila da se njenoj autističnoj sestri jako sviđa njen verenik Majkl i da želi da ga poljubi svaki put kada ga vidi. Hvata ga za ruke i loše reaguje kada joj ne dozvoljavaju da se tako ponaša i kad je sprečavaju da mu priđe.

Pokušali su da joj objasne da se ne može tako ponašati, ali ona to ne razume, ne vidi ništa loše u tome. Kada je buduća mlada rekla roditeljima da je neće pozvati na svadbu, nazvali su je sebičnom i bezosećajnom. Čak su otišli ​​toliko daleko da su komentarisali kako je na prvo mesto stavila "nekog muškarca umesto svoje sestre".

- Pitali su me kako da očekujem da se s tim slože. Rekli su da sam sebična, da je Ana imala poremećaj i da možda nikada neće doživeti svoje venčanje. Rekli su da imam Majkla koji će verovatno biti uz mene do kraja života, dok ona nema nikoga i da treba da imamo malo više razumevanja - rekla je ona.

Foto: pexels.com

Zabranila sestri da dođe na venčanje

Posle nekog vremena roditelji su je pozvali i rekli da ni oni neće prisustvovati venčanju i da je najbolje da više ne dovodi Majkla u njihovu kuću.

- Rekli su mi da je normalno da Ana voli Majkla i da ga grli, da je normalno za ženu njenih godina i da ne razume šta znače njena osećanja. U nadi da nađemo neko rešenje čak sam predložila da Ana prati venčanje putem veba, na šta su rekli da nisam fer, jer Ana zaslužuje da bude tu i sve prati uživo – dodala je ona.

- Roditeljima sam predložila da platimo nekom stručnom da bude sa njom tog dana kako bi došli na svadbu, ali su počeli da me pitaju: "Šta bi s njom da umremo?"

Naljutili su se kad sam im rekla da Ana nije moja odgovornost i da je ne mogu vući sa sobom ceo život. Rekla sam im da više ne želim da stavljam svoj život po strani kako bi ona uvek bila na prvom mestu. Radila sam to do svoje 18. godine. Bilo je u redu sve dok Ana nije upoznala Majkla...

- Nakon svega samo su mi poslali poruku da ih više ne kontaktiram dok ne budem spremna da donesem pravu odluku - rekla je buduća mlada.

- Znam da moja sestra nije loša osoba, ona je ljudsko biće sa emocijama. Ne želim da čitam nikakve loše komentare o njoj, uzdržite se od toga - napisala je na kraju nakon što su neki negativno komentarisali njenu sestru, ne shvatajući da ona ima poremećaj na koji nema uticaja, prenosi Dejli mejl.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija