• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

24.10.2021

08:12

ŠOJGU ODGOVORIO NEMAČKOJ MINISTARKI ODBRANE! Moskva bacila karte na sto, Nemačka i Evropa vrlo dobro znaju kako prolaze oni koji i pomisle da krenu na njene granice

Vesti

ŠOJGU ODGOVORIO NEMAČKOJ MINISTARKI ODBRANE! Moskva bacila karte na sto, Nemačka i Evropa vrlo dobro znaju kako prolaze oni koji i pomisle da krenu na njene granice

Podeli vest

Ministarka odbrane Nemačke Anegret Kramp-Karenbauer mora da zna koje su posledice gomilanja snaga na granici Rusije, izjavio je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu

- U svetlu poziva na vojno obuzdavanje Rusije, NATO nastavlja da gomila snage na našim granicama. Ministarka odbrane Nemačke mora dobro da zna koji je bio epilog sličnih akcija po Nemačku i Evropu - rekao je Šojgu.

On je naglasio da „bezbednost u Evropi može biti samo zajednička, bez narušavanja interesa Rusije“.

Foto: Reuters

Nemačka ministarka odbrane Anegret Kramp Karenbauer

- Međutim, danas, NATO nije spreman na ravnopravan dijalog po ovom pitanju. Štaviše, realizacija plana NATO-a o „obuzdavanju“ Avganistana završena je katastrofom kojom se sada bavi ceo svet - dodao je Šojgu.

Juče je ministarka odbrane Nemačke Anegret Kramp Karenbauer izjavila da bi NATO trebao da pokaže Rusiji spremnost da upotrebi oružje u slučaju potrebe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 2 godine

Obuzdati Ruse da ne budu svetska sila??Sanjas gospodjo a to vazi i za Amere.

Amater

pre 2 godine

PO SVEMU SUDECI IZGLEDA DA SE NAJVECE PARE NA SVETU PERU PREKO VOJSKE I VOJNIH INTERVENCIJA SIROM SVETA...JEDAN GODISNJI VOJNI BUDZET SVIH ZEMALJA BI SPASIO CELO COVECANSTVO ULAGANJEM U SIROMASTVO I ZAGADJENJE.

milankukic

pre 2 godine

ludi nemci i evropa ispastace zbog amerike ameri zakuvavaju a evropa ce da strada evropo pamet u glavu i misli o sebi a ne slusaj amere rusi nikog nikad nisu dirali ali ako krenu da se brane docice i do vas

Marcco

pre 2 godine

Evropski "stručnjaci" bi trebali da su do sada shvatili da u slučaju rata sa drzavom kao što je Rusija, neće moći da uživaju u Berlinu, Londonu i Parizu dok se tamo negde daleko vodi rat na Istočnom frontu. Mada, znaju oni to ali ljubav prema americi je jača, pa makar ih Rusi sprzili trećeg dana rata.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija