• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

25.10.2021

23:20

LAVROV JASAN, ODNOSI RUSIJE I NATO NISU KATASTROFALNI - ONI NE POSTOJE! Svet strepi, Moskva i Vašington moraju da razgovaraju - AMAN!

Reuters

Vesti

LAVROV JASAN, ODNOSI RUSIJE I NATO NISU KATASTROFALNI - ONI NE POSTOJE! Svet strepi, Moskva i Vašington moraju da razgovaraju - AMAN!

Podeli vest

Odnosi Rusije i NATO ne mogu se nazvati katastrofalnim jer uopšte nema odnosa između Rusije i NATO, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov posle razgovora sa šeficom norveške diplomatije Aniken Huitfeld

- Odnosi Rusije i NATO ne mogu se nazvati katastrofalnim jer se samo nešto što stvarno postoji može se nazvati katastrofalnim. Mi nemamo odnose sa NATO - rekao je Lavrov, prenosi TASS.

NATO je 6. oktobra najavio smanjenje ruske misije u Briselu sa 20 na 10 ljudi, naredio oduzimanje akreditacije osmorici diplomata i ukidanje dve pozicije za ruske predstavnike u alijansi, a potom je zahtevao da ruske diplomate napuste Brisel pre kraja oktobra.

TRAMP GLEDA I UŽIVA! STRMOGLAVI PAD POPULARNOSTI DŽOA BAJDENA: Ovo se nije dogodilo nijednom predsedniku od Drugog svetskog rata!

Lavrov je 18. oktobra saopštio da Rusija suspenduje svoju stalnu misiju pri NATO od 1. novembra i rad NATO kancelarija za informacije i vojne veze u Moskvi takođe počevši od 1. novembra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Čekamo da NATO napravi prvi korak
Planeta

Čekamo da NATO napravi prvi korak

- Moskva polazi od premise da NATO treba da učini prvi korak ka normalizaciji odnosa sa Rusijom - izjavio je ruski šef diplomatije Sergej Lavrov, dodajući da istorija loših odnosa Saveta Rusija-NATO datira od 2008. godine

19.10.2021

13:44

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija