• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

31.10.2021

11:04

UKRAJINA PRIPREMA VOJNU AKCIJU?! Napeto u Donbasu posle jutrošnjeg granatiranja jednog sela

Vesti

UKRAJINA PRIPREMA VOJNU AKCIJU?! Napeto u Donbasu posle jutrošnjeg granatiranja jednog sela

Podeli vest

Rukovodilac Donjecke narodne republike koja teži prisajedinjenju sa Moskvom Denis Pušilin primetio je više znakova koji govore da se Ukrajina priprema za rat ili za ozbiljne provokacije

- Imamo osećaj, svi signali govore, da se Ukrajina sprema ili za rat ili za veoma ozbiljne provokacije. Na primer, za zauzimanje nekih sela ili izlazak na granicu sa Rusijom - rekao je Pušilin u programu jutjub-kanala "Solovjov Lajv".
On je objasnio da Ukrajina gomila snage i tehniku "na južnom pravcu" i da možda želi da odseče DNR od mora.

Foto: YoutubePrintscreen/Made in Ukraine


Da je situacija u Donbasu napeta pokazuje i vest da je jutros, kao posledica granatiranja ukrajinske vojske, selo Nova Marjevka ostalo bez struje.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija