• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tass

05.11.2021

20:14

SNIMAK IZ MOSKVE ZAPREPASTIO RUSIJU I SVET! Napali čoveka sa detetom (4) u naručju, usledilo iživljavanje, mališana išamarali!/VIDEO/

Printskrin Youtube

Vesti

SNIMAK IZ MOSKVE ZAPREPASTIO RUSIJU I SVET! Napali čoveka sa detetom (4) u naručju, usledilo iživljavanje, mališana išamarali!/VIDEO/

Podeli vest

Udarna vest u ruskim medijima je brutalan napad na čoveka sa četvorogodišnjim detetom u moskovskom predgrađu Nova Moskva

IIznenadni napad i iživljavanje grupe mladića nad nedužnim čovekom je snimljeno i pokrenulo lavinu na društvenim mrežama u toj zemlji.

Napad četvorice muškaraca na čoveka i njegovog maloletnog sina se dogodio sinoć, a kako se vidi na snimcima, otac i sin su pokušali da pobegnu od grupe mladića koja je krenula za njima.

Četvorogodišnjem dečaku su udarili šamar, dok su oca tukli pesnicama i nogama. 
Napadnuti muškarac je rekao medijima da je jedan mladić imao nož.

 

 

Moskovska policija je privela sve napadače, a za sada nema informacija o razlogu iživljavanja nad čovekom i njegovim detetom.

 

 

"Okrivljeni su svojim postupcima stvorili pretnju po život i zdravlje malog deteta“, rekla je predstavnica Glavnog istražnog odeljenja Istražnog komiteta u Moskvi Julija Ivanova.

Ona je dodala da su žrtve identifikovane, a istražitelji će ih ispitati u bliskoj budućnosti. Proveriće se i zdravlje deteta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragoljub

pre 2 godine

Inasa braca nemci su streljali dete od 12 godina u Kragujevcu,braca Hrvati izgladnjvali peto-godisnjake do smrti u Jastrebarskom,u Srbiji dete otislo samovoljno u smrt jer strina nije imala para za njegovu frizuru,braca Kanadjani ubili 250 dece da bi im uzeli zemlju,svuda jad i jad do poslednjeg coveka na planeti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija