• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok.rs

09.11.2021

19:43

(VIDEO) ŠOJGU OTKRIO AMERIMA ŠTA JE RUSKA VOJSKA RADILA POSLEDNJIH GODINA! Praktično svi komandanti jedinica i piloti sada imaju borbeno iskustvo u Siriji - MISLITE O TOME!

Vesti

(VIDEO) ŠOJGU OTKRIO AMERIMA ŠTA JE RUSKA VOJSKA RADILA POSLEDNJIH GODINA! Praktično svi komandanti jedinica i piloti sada imaju borbeno iskustvo u Siriji - MISLITE O TOME!

Podeli vest

Ruska vojska danas ima veoma visok borbeni duh, rekao je ministar odbrane Sergej Šojgu za TV kanal "Rusija 1"

- Veoma, veoma visok borbeni duh. To je i zbog činjenice da imamo praktično sve komandante svih jedinica, komandante pukova, brigada, divizija, armija, komandante okruga, načelnike štabova, pa sve do komandanata bataljona, koji su svi prošli kroz sirijsku operaciju, tako da svi imaju, naravno, borbeno iskustvo - rekao je ministar.

PUTIN ISPUNIO OBEĆANJE, EVROPA SE NEĆE SMRZAVATI! Gasprom počeo da puni podzemna skladišta gasa u Evropi! DA LI VAS JE U EU SADA IMALO STID!

On je precizirao da više od 90 odsto pilota Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije ima borbeno iskustvo.

- Neko ima stotinu, a ima i onih koji imaju četiri stotine naleta, i ovo je, naravno, sasvim jedna druga vojska - dodao je Šojgu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Predrag

pre 2 godine

A koliko su aviona i helikoptera imali protivnici?? Pa nijedan. A da racunam Turke?

Boora

pre 2 godine

Pa amerikanci imaju ratno iskustvo iz Iraka i Avganistana zadnjih 20 godina...tako da Izjava Sojgua i nije nesto, sada su i jedni i drugi jednaki u iskustvu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija