• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

15.11.2021

13:25

Stravičan snimak ubistva u Istanbulu! Napadač ŽELEO DA UBIJE ŽENU, pa je krvnički IZBO SAMURAJSKIM MAČEM! /UZNEMIRUJUĆI VIDEO/

Printscreen/Daily Mail

Vesti

Stravičan snimak ubistva u Istanbulu! Napadač ŽELEO DA UBIJE ŽENU, pa je krvnički IZBO SAMURAJSKIM MAČEM! /UZNEMIRUJUĆI VIDEO/

Podeli vest

Basak Džengiz, žena (27) hodala je ulicom u Istanbulu kada ju je jedan muškarac napao i usmrtio samurajskim mačem

Policija je kasnije napadača identifikovala kao Kan Goktug Boza i u njegovom stanu pronašla oružje, prenosi Dejli Mejl.

Nesrećna devojka, koja je po zanimanju bila arhitekta, izgubila je svoj život jer je napadač "želeo da ubije ženu".

Na video snimcima nadzornih kamera može se videti kako osumnjičeni koji nosi delimično skriveni mač, prati ženu.


Uhvatio ju je sa leđa i pravio pokrete koji podsećaju na ubadanje, dok ona pada, dok je žena pokušavala da se skloni, napadač joj je naneo više povreda, pa pobegao.

Vozači su zaustavili kola da bi pomogli Džengiz koja je ubrzo prebačena u bolnicu, ali doktori nisu uspeli da je spasu.

 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10195453/Samurai-sword-slaughter-Horrifying-moment-architect-hacked-death-street-Istanbul.html?ico=embedded

 

 

Mentalno nestabilan


Policija je osumnjičenog opisala kao "mentalno nestabilnog", a navodno je bio pod uticajem filmova koje je gledao.

 

 


Nakon pregleda snimaka sa nadzornih kamera, policija je uhapsila Boza. U njegovom stanu je pronađen i mač, a na zidovima je bilo ispisano "ubodi ih u stomak", "postavi zamku" i treba ubiti one koji se svađaju", prenosi Kurir.

Nesrećna žena iz Ankare, tog kobnog dana bila je u Istanbulu povodom posla, a odluka da prošeta do hotela, gde je odsela zajedno sa kolegama, koštala ju je života.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija