• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas/Informer

17.11.2021

22:10

CRNA GORA NA NOGAMA! ĐUKANOVIĆ KRENUO U RUŠENJE VLASTI! Milo ne želi više da čeka, smatra da je "stvar sazrela" i da je Frontu odzvonilo!

Vesti

CRNA GORA NA NOGAMA! ĐUKANOVIĆ KRENUO U RUŠENJE VLASTI! Milo ne želi više da čeka, smatra da je "stvar sazrela" i da je Frontu odzvonilo!

Podeli vest

Milo Đukanović nije jedini koji je spreman da se aktivira, Predsednik Crne Gore ne želi više da čeka, sve je spremno za otimanje vlasti i slanje Fronta u opoziciju

- Podržaćemo inicijativu za smenu aktuelne Vlade - napisao je na svom zvaničnom Tviter nalogu lider DPS-a, najveće opozicione partije i predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

Pre njega to je najavio poslanik SDP Raško Konjević.

PREMIJER SRPSKE IZRIBAO BRITANKOG AMBASADORA! Metju Fild priznao da je ono što se dešava u BiH, kao i napadi na Srpsku, nelegalno, ali...

- Opozicija će podneti zahtev za izglasavanje nepoverenja Vladi. Razloga je mnogo. Dosta je bilo. Vlada će verujem "pasti" u Skupštini shodno proceduri koja je predviđena u Ustavu Crne Gore - kazao je Konjević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Joke

pre 2 godine

Bogomi nismo na nogama no na guzicama, sjedimo ležimo i boli nas mudo za budalaštine koje vi pišete....

Normalac

pre 2 godine

Bez glasova Fronta, Vlada ne može da padne. Znaci DPS ponovo ima njihovu podršku. Milo i Vučić ponovo zajedno u sedlu.

milan lala

pre 2 godine

Vladu politickog kameleona Krivokapica treba srusiti cak i uz pomoc DPS. Tog lazova mora se otereti i kazniti gubitkom vlasti.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija