• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

25.11.2021

10:53 >> 13:03

KAKO će REAGOVATI RUSI?! Američki razarač krenuo ka Crnom moru, Šojgu izdao jasno upozorenje!

Reuters

Vesti

KAKO će REAGOVATI RUSI?! Američki razarač krenuo ka Crnom moru, Šojgu izdao jasno upozorenje!

Podeli vest

Američki raketni razarač „Arleigh Burke“ (DDG-51) uputio se ka Crnom moru. Kako je saopštila američka mornarica, cilj je učešće u operacijama sa partnerima u NATO

"Razarač američke mornarice počeo je put ka Crnom moru radi zajedničkih operacija sa saveznicima i partnerima NATO u regionu", navodi se u saopštenju Šeste flote američke mornarice.

Rusko Ministarstvo odbrane nedavno je upozorilo na aktivne operacije brodske grupe Ratne mornarice Sjedinjenih Američkih Država i izviđačkih letova NATO-a odvijaju se u severozapadnom delu Crnog mora.

„Ničim izazvana agresivna vojna aktivnost SAD i zemalja NATO-a u crnomorskom regionu i uključivanje crnomorskih zemalja predstavlja pretnju po regionalnu bezbednost i stratešku stabilnost“, upozorava Ministarstvo odbrane Rusije.

 

 

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu rekao je da rastuća aktivnost NATO-a u blizini ruskih granica diktira potrebu za održavanjem borbene gotovosti nuklearnih snaga, povećanjem potencijala snaga za nenuklearno obuzdavanje, uključujući opremanje visokopreciznim oružjem i efikasnim sredstvima za uništavanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perast

pre 2 godine

sve je ok dok je u medjunarodnim vodama .. s*e ce biti ako skrenu u ruske .. mislim da rusi vise nece prastati ni upozoravati ..

sara

pre 2 godine

Zlotvori kako narod kaže, čačkaju mečku i izazivaju Rusiju, ali, ako nastave tako dobiće po nos,u hteli to ili ne rusi!!!!.

mauser

pre 2 godine

Kažu da pas koji laje ,ne grize, ovaj Šojgu je brate naporan.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija