• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok.rs

05.12.2021

17:15

ZAHAROVA JE "PREŠLA IGRICU"! AMERI STANITE PRED OGLEDALO I VIDEĆETE GDE SU TERORTISTI I ONI KOJI KRŠE POVELJU UN! E, od ovoga bride obrazi...

Vesti

ZAHAROVA JE "PREŠLA IGRICU"! AMERI STANITE PRED OGLEDALO I VIDEĆETE GDE SU TERORTISTI I ONI KOJI KRŠE POVELJU UN! E, od ovoga bride obrazi...

Podeli vest

Sjedinjene Američke Države treba da počnu od sebe ako odluče da traže zemlje koje krše međunarodno pravo, saopštila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, komentarišući izjave američkog državnog sekretara Entonija Blinkena

Ona je na svom Telegram kanalu citirala šefa američke diplomatije koji je saopštio da „nije NATO taj koji planira agresivne akcije protiv Rusije, već jedina agresija koju smo videli poslednjih godina, nažalost, dolazi iz Rusije".

- Sirija, Libija, Irak, Jugoslavija - otvorena oružana agresija NATO-a koju su predvodile SAD. Ukrajina - vođenje antiustavnog prevrata koje su izvele SAD u koordinaciji sa natovskim i evropskim Briselom - napisala je Zaharova.

Ona je naglasila da su na Kubi, u Venecueli, Nikaragvi i Belorusiji „demonstrativni pokušaji rušenja vlasti koristeći elemente hibridnog rata, koji sprovode SAD i zemlje NATO-a".

Američki mediji OTKRIVAJU! Ukrajina kupila mnogo više TURSKIH BAJRAKTARA nego što je REČENO!

- Stotine specijalnih operacija usmerenih na mešanje u unutrašnje stvari suverenih država i promenu njihove političke agende je rutina NATO-a - navela je Zaharova.

- Ovo su samo neke od američkih zabava u protekle dve decenije. U velikim potezima, da tako kažem. Kao rezultat toga, milioni ljudi su povređeni, osakaćeni, obespravljeni i ubijeni širom sveta. Dakle, ovakve izjave državnog sekretara nisu ništa drugo do neuspeli pokušaj da se donese ideološka osnova za žsamit demokratijaž koji organizuje Vašington. Ako je Stejt department odlučio da traži agresore koji krše međunarodno pravo, onda bi partneri trebalo da započnu ovaj proces - stojeći pred ogledalom.

RADI SE NA DEHRISTIJANIZACIJI! Evropa u panici zbog dokumenta EU - ZABRANJUJE SE BOŽIĆ, treba ga zameniti UNIVERZALNIM PRAZNIKOM!

Samit za demokratiju zakazan je za 9. i 10. decembar. SAD su na njega pozvale 110 zemalja, osim Rusije i Kine. Istovremeno, Tajvan je na listi pozvanih, koji SAD, zajedno sa drugim zemljama, formalno smatraju delom „jedne Kine".

Događaj je usmeren protiv Rusije i Kine, a Vašington pokušava da nauči Moskvu i Peking kako da žive, rekao je ranije ruski ambasador u SAD-u Anatolij Antonov.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zdenko

pre 2 godine

Neverovatno je koliko se prave nevesti ili su toliko glupi kad misle da ce im svet oprostiti sta sve rade.

pedala

pre 2 godine

ja sam mmislio da je zaharova nadlezna za fizionomiju i pravilno sedenje Vuchica ...ne znam shto forsirate ovu gospodju ona je kod svakog normalnog srbina oddavno "zavrshila igricu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija