• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Webtribune

10.12.2021

07:00

KAKO SU RUSI OVO URADILI?! PODMORNICA NAORUŽANA "KALIBROM" NEPAŽENA IZRONILA TIK PORED AMERIČKOG RAKETNOG RAZARAČA... Kakvo to tajno oružje ima Moskva?!

Vesti

KAKO SU RUSI OVO URADILI?! PODMORNICA NAORUŽANA "KALIBROM" NEPAŽENA IZRONILA TIK PORED AMERIČKOG RAKETNOG RAZARAČA... Kakvo to tajno oružje ima Moskva?!

Podeli vest

Ruska podmornica projekta Varšavjanka je naglom pojavom uplašila posadu američkog razarača Thomas Hudner

Nakon pojavljivanja grupe američkih ratnih brodova u Crnom moru, postalo je poznato da su sve podmornice Crnomorske flote Ratne mornarice Rusije odmah poslate u more .

Kako se ispostavilo, usledile su veoma nepovoljne posledice po ratne brodove američke mornarice.

Jedna od ruskih podmornica, uprkos pokušajima da joj se uđe u trag, neočekivano se pojavila upravo u području gde se nalazio američki ratni brod, što je izazvalo paniku među posadom.

OSVETA PEKINGA JE BRUTALNA, članica EU priznala Tajvan, nisu svesni šta su učinili! KOMPANIJE IZ EU DOBILE ULTIMATUM, ako odbiju zahtev Kine, ostaće bez stotina milijardi evra!

Posada ruske podmornice projekta Varšavjanka uspela je da se tajno približi američkom ratnom brodu i nakon toga postala je primetna.

Štaviše, činjenica da je ruska podmornica naoružana krstarećim raketama „Kalibar" očigledno je veoma zabrinula SAD, jer bi jedan takav udar bio sasvim dovoljan da uništi ratni brod.

OGROMNA PROMENA U ODNOSIMA RUSIJE I SAD, ONO ŠTO SLEDI POSTAJE JOŠ NEVEROVATNIJE! The Saker analizirao razgovor Putina i Bajdena!

Vredi napomenuti da je u isto vreme u Crnom moru bila američka raketna krstarica Monterej, a sami događaji su se odvijali u pozadini eskalacije u Donbasu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija