• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Webtribune

23.12.2021

07:00

(VIDEO) SRBIJA MOŽE DA ODAHE, ZA SADA! ŠVAB I KABALISTI NISU USPELI - DAVOS JE OTKAZAN! Pakleni scenario srušio senator iz SAD - NEMA OMIKRON VEZE SA TIM, ALI IMA PUTIN!

Vesti

(VIDEO) SRBIJA MOŽE DA ODAHE, ZA SADA! ŠVAB I KABALISTI NISU USPELI - DAVOS JE OTKAZAN! Pakleni scenario srušio senator iz SAD - NEMA OMIKRON VEZE SA TIM, ALI IMA PUTIN!

Podeli vest

Odluka da se odloži Svetski ekonomski forum u Davosu, pakleni okrugli sto duboke države, mediji u Srbiji, ali i celom svetu su propratili uz "obrazloženje" da je to urađeno zbog omikron soja korona virusa (baš prikladno), a bilo je i izveštaja o pretnjama za učesnike sastanka.

Ipak, istina je drugačija. Ono što su mediji pokušali da sakriju je činjenica da je duboka država dobila neočekivan udarac, koji im znatno otežava da sprovedu sledeću agendu u nameri da stvore „Veliki reset 2030. godine".

Pravi razlog otkazivanja foruma u Davosu je taj što je senator (demokrata) Džo Mančin odlučio da ne glasa za Zakon o socijalnoj politici i klimatskim promenama - projekat težak neverovatnih 5 triliona dolara (iako se u globalističkim medijima stalno smanjuje cifra - na 3,2 i 1,7 triliona), koji je nazvan Build Back Better (BBB), a koji se odnosi na finansiranje agende iz Davosa! Njegov glas je presuidio i SAD nisu usvojile ovaj kontroverzni pravni akt.

Na taj način je obesmišljen sastanak Svetskog ekonomskog foruma, jer finansiranje nije odobreno. Tako je „Velikom resetu" i Novom svetkom poretku u režiji Klausa Švaba na put stao jedan demokrata iz Zapadne Virdžinije.

Ovaj zakon bi predstavljao i brutalno kažnjavanje za „nedovoljno čiste proizvođače električne energije", što je trebalo da posluži za realizaciju nove Švabove agende, stvaranje energetske krize i kolapse sa električnom energijom širom sveta.

(VIDEO) ŠTETA ŠTO SRBIJA NEMA MORE! Rusija predstavila jedinstvenu POMORNICU MATRJOŠKU sa minama i torpedima!

Gotovo u isto vreme, Rusija je uložila veto na rezoluciju Saveta bezbednosti UN kojom bi prvi put klimatske promene bile viđene kao pretnja međunarodnom miru i bezbednosti, čime je zakočila višegodišnji plan da globalno zagrevanje postane centralnije u odlučivanju u najmoćnijem telu svetske organizacije.

I pored toga što je zakon BBB bio predstavljen kao inicijativa Džoa Bajdena, predsednik SAD se zvanično nije posebno oglašavao zbog neuspelog glasanja u Senatu, a Mančinov potez je samo ocenio kao „neočekivan".

Interesantno je da su za ovaj suludi zakon glasali i pojedini predstavnici republikanaca, iako je većina bila protiv.

A, DA VI IPAK ZAMOLITE RUSE ZA POMOĆ, U EVROPI CENE GASA DIVLJAJU! Tankeri koji su plovili u Aziju hitno promenili pravac!

Mančin je kao jedan od razloga zašto glasa protiv naveo i da bi ovaj Zakon izazvao neviđenu inflaciju u SAD. što je tačno, a što je takođe plan duboke države. Mančin je istakao i da bi usvajanje zakona sigurno dovelo do nestanka struje širom zemlje.

Ovih dana traje brutalna kampanja globalističkih medija povezanih sa Davosom (gotovo svi) protiv Mančina, ali i protiv Bajdena. Potpuno isto prljava i brutalna kao što je bila protiv Donalda Trampa.

Neusvajanje zakona i neodržavanje foruma u Davosu je od izuzetnog značaja za slobodu u svetu. Zvanično, sledeći forum je pomeren za leto, do kada će kabalisti pokušati da nešto promene po ovom pitanju. Ipak, čini se da i u SAD i u Rusiji postoji spremnost da se pruži otpor novom globalnom ludilu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)
Društvo

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)

Da bi ljudi ostali na svojim ognjištima, najvažnija je putna infrastruktura kako bi mogli normalno i dostojno živeti. Da meštani udaljenih sela na teritoriji opštine Prijepolje nisu zaborvljeni dokazao je lično predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, po čijem direktnom nalogu se asfaltira put kroz selo Osoje. Za deonicu dugačku jedan kilometar, gde živi oko sedamdesetak žitelja, država je izdvojila 10,7 miliona dinara.

16.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija