• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2021

15:09

Petoro dece na Božić zatekla MRTVE RODITELJE!

printscreen

Vesti

Petoro dece na Božić zatekla MRTVE RODITELJE!

Podeli vest

Petoro dece ostalo je bez roditelja nakon što su Marija Gonzales i njen suprug Arsenio Gonzales pronađeni mrtvi u kući u Hjustonu. Policija sumnja na ubistvo i samoubistvo

Bračni par je policija pronašla mrtve u dvorištu na Božić. Marija je imala vidljivu povredu glave koja je najverovatnije nastala udarcem tupim predmetom, dok je Arsenio na glavi imao prostrelnu ranu.

U njihovoj kući policija je zatekla petoro dece starosti od sedam do 16 godina.

-Deca su pronađena nepovređena i nisu videla smrt svojih roditelja - saopšteno je iz kancelarije lokalnog šerifa, prenosi Independent.

Muž i žena su veče pre toga bili na svečanoj večeri, a do napada i pucnjave je došlo nakon povratka kući.

Pored njih pronađeno je jedno vatreno oružje.

Deca se trenutno nalaze u Domu za nezbrinutu decu, ali će uskoro biti predati članovima bliže porodice koji će preuzeti brigu o njima.

- Nastavićemo da sprovodimo našu istragu, a razgovaraćemo i sa članovima porodice koji su verovatno bili na zabavi sa bračnim parom kako bismo pokušali da razumemo šta se dogodilo - saošteno je iz kancelarije šerifa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija