• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dejli Mejl

03.01.2022

10:21

RODITELJI SAHRANILI ŽIVO DETE, čovek u prolazu čuo PLAČ BEBE IZ ZEMLJE! (FOTO)

Vesti

RODITELJI SAHRANILI ŽIVO DETE, čovek u prolazu čuo PLAČ BEBE IZ ZEMLJE! (FOTO)

Podeli vest

Devojčica stara nepune tri nedelje spašena je nakon što je živa sahranjena u plitkom grobu u blizini jednog ribnjaka u Indiji, piše Dejli Mejl

Stanovnici Šajahanpura na severu Indije čuli su tokom večeri krike deteta.

U tom trenutku temperatura je već bila pala na tri stepena. Brzo su je otkopali i odveli u bolnicu u kojoj je njeno stanje stabilizovano.

U hladnoj zemlji je provela otprilike tri časa. Darmendra Kumar je igrom slučaja prvi čuo bebin krik.

- Prolazio sam blizu ribnjaka oko pola sedam uveče kad sam čuo bebu kako plače. Njeni krici su me doveli do mesta gde je bila zakopana. Brzo sam iskopao zemlju i našao je živu - kaže Kumar.

 

 

Dete je odveo u obližnju državnu bolnicu i obavestio policiju.

- To je tako okrutno delo. Ne mogu da verujem da neko može da ostavi bebu na ovako hladnom vremenu – dodaje Kumar.

Policijska istraga je otkrila da su otac (30) i majka (28) sahranili svoje trećerođeno dete zajedno sa dva rođaka i to po nalogu lokalnog šamana koji je tvrdio da je beba zaposednuta zlim duhovima?! Policija je saopštila da su pored oca uhapšeni tetka i teča i šaman dok se majka nalazi u bekstvu.

- Bebu je sahranila tetka nakon što su je roditelji deteta zamolili da to učini. Na ovaj korak su se odlučili na nagovor tantrika koji je tvrdio da je devojčica opsednuta i da njeno prisustvo u kući može da im svima uništi život - saopštila je policija.

Tantrik je praktikant tantre koja je još jedna grana hinduističkih i budističkih sistema verovanja. Tantra je širok pojam koji obuhvata mnoge teorije i tekstove o metodama i praksi vere.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija