• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.rs

10.01.2022

08:34

MONSTRUM JOJ JE BACIO KISELINU U LICE, UNAKAZIO JE I OSLEPEO NA JEDNO OKO! A onda je ona uradila nešto što apsolutno NIKO NIJE OČEKIVAO!

Facebook printscreen

Vesti

MONSTRUM JOJ JE BACIO KISELINU U LICE, UNAKAZIO JE I OSLEPEO NA JEDNO OKO! A onda je ona uradila nešto što apsolutno NIKO NIJE OČEKIVAO!

Podeli vest

Dvadesetogodišnja devojka iz Turske nedavno je izazvala žestoku debatu na internetu nakon što se udala za čoveka koji ju je unakazio i skoro oslelepio kiselinom nakon raskida!

Berfin Ozek se venčala sa 23-godišnjim Kasimom Ozanom Seltikom, istim čovekom koji joj je bacio kiselinu u lice pre dve godine, nakon što su raskinuli. Njih dvoje su se zabavljali neko vreme, ali su se nakon žestoke svađe razdvojili, a Kasim je navodno odlučio da ako on ne može da je ima, neće ni jedan drugi muškarac, pa ju je napao kiselinom.

Supstanca je ostavila jadnu ženu unakaženu, skoro potpuno slepu na jedno oko.

Nakon što je preživela Kasimov kukavički napad, 20-godišnja žena ga je prijavila policiji i on je uhapšen. Međutim, ubrzo je počeo da je bombarduje porukama, tražeći oproštaj i priznajući joj ljubav.

 

 

 

Ono što je sve začudilo, jeste činjenica da je Berfin zapravo popustila pred njegovim molbama i u jednom trenutku odlučila da povuče tužbu.

- Nije mi prijatno što je tamo između četiri zida. Napisali smo mnogo pisama jedno drugom. Obećala sam mu se. Mnogo ga volim, on me mnogo voli - pisala je ona na društvenim mrežama.

Odluka Berfin Ozek da povuče svoju žalbu, koja je u suštini omogućila njenom bivšem dečku koji je bacao kiselinu da izbegne kaznu za svoj zločin, izazvala je dosta kritika u javnosti, a ona je na kraju napisala da je shvatila da je pogrešila i pitala svog advokata da se tužba vrati.

 

 

 

Sud u turskoj provinciji Hataj osudio je Kasima Ozana Seltika na 13 i po godina zatvora. Njih dvoje su, međutim, ostali u kontaktu, a nakon promene turskog zakona izazvane pandemijom, Seltik je pušten na uslovnu kaznu nakon što je odslužio manje od dve godine zatvorske kazne. Zaprosio je Berfinu čim je izašao, a ona je prihvatila da se uda za njega. Brzo su odredili datum i venčali su se ranije ovog meseca.

- Udala se bez našeg znanja. Borio sam se za nju godinama, a sada je uzaludno - rekao je njen otac Jašar Ozek turskim novinarima.

Nakon negodovanja javnosti zbog Casimovog puštanja iz zatvora, advokat Ramazan Erdogan je pojasnio da je on tehnički samo na odsustvu i da još mora da odsluži ostatak kazne u zatvoru otvorenog tipa.

- S obzirom na period njegovog boravka u zatvoru, imao je pravo da ode u otvoreni zatvor nakon što je odslužio vreme koje je morao da provede u zatvorenom zatvoru - rekao je Erdogan. - Međutim, zbog pandemije, osuđenici se puštaju na odsustvo iz zatvora otvorenog tipa do 31. maja 2022. godine. Puštanje optuženog na slobodu nema veze sa njegovim brakom sa Berfinom. Odluka je konačna. Da nije bilo pandemije, on bi svoju kaznu nastavio da služi u zatvoru otvorenog tipa.

Berfinova odluka da se uda za čoveka koji joj je naneo toliko fizičkog i emocionalnog bola ostavila je čitavu njenu zemlju u šoku, a nekolicina je izrazila svoje razočaranje njome, pa čak i predvidela kratak i nesrećan brak.

- Njen oprost nije trebalo da ga spreči da bude kažnjen. Šteta, nadam se da grešim, ali ovaj brak će se završiti za mesec-dva, a jadna žena će ostati sa svim stvarima koje je zbog njega doživela - samo je jedan od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija