• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.01.2022

11:37

PRVI SNIMCI UŽASA U ABU DABIJU! Huti pokrenuli vojnu operaciju protiv UAE! Pronađeni delovi drona!

printscreen

Vesti

PRVI SNIMCI UŽASA U ABU DABIJU! Huti pokrenuli vojnu operaciju protiv UAE! Pronađeni delovi drona!

Podeli vest

Jemenski pobunjenici Huti saopštili su danas da su izvršili napad na Ujedinjene Arapske Emirate, a nakon što su vlasti u toj zalivskoj državi prijavile dva požara u prestonici Abu Dabi koje su verovatno izazvale bespilotne letelice

Kako prenosi agencija Rojters, policija Abu Dabija navela je u saopštenju da su tri kamiona cisterne eksplodirala u industrijskoj oblasti u blizini skladišta naftne kompanije "ADNOC", kao i da je izbio požar na gradilištu na Međunarodnom aerodromu u Abu Dabiju.

Vojni portparol pokreta Huta, rekao je da je grupa pokrenula vojnu operaciju protiv UAE, kao i da će u narednim satima objaviti saopštenje, ne navodeći više detalja.

 

 


"Prva istraga je na oba mesta incidenta pronašla delove malog aviona koji bi mogao da bude dron koji je mogao da izazove eksploziju i požar", navodi se u saopštenju policije za agenciju VAM.

 

 

 

 

Kako se navodi u saopštenju, još uvek nije prijavljena šteta od ovog incidenta.

 

 

Policija Abu Dabija je u saopštenju za novinsku agenciju VAM navela da su tri tankera za gorivo eksplodirala u industrijskoj zoni u blizini skladišta naftne kompanije "ADNOC", kao i da je požar izbio na gradilištu na Međunarodnom aerodromu u Abu Dabiju. Više pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija