• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.01.2022

23:40

MOŽE LI BRŽE?! Multimilioner vozio auto-putem čak 417 kilometara na sat!

Vesti

MOŽE LI BRŽE?! Multimilioner vozio auto-putem čak 417 kilometara na sat!

Podeli vest

Nemačka policija pokrenula je istragu protiv ceškog multimilionera Radima Pasera koji je nemačkim autoputem svojim ''Bugatijem'' vozio 417 kilometara na sat i time se hvalio na Jutjubu, preneli su lokalni mediji

Iako na nemačkim autoputevima nema ograničenja brzine, utrkivanje je zabranjeno, kao i takozvana pojedinačna trka.

Prema nemackim zakonima i tzv. pojedinačna trka zabranjena je ako se vozač "neprilagođenom brzinom, grubo kršeći pravila i neobazrivo vozi u cilju postizanja najveće moguće brzine“, saopštila je policija u Magdeburgu.

Na video snimku, koju je ceški građevinski preduzetnik Radim Paser postavio na svoj Jutjub kanal, vidljivo je kretanje sportskog automobila ''''Bugati širon'''' nemačkim autoputem A2 od Berlina prema Hanoveru i postizanje brzine do 417 kilometara na sat.

Radi se o o "neodgovornoj i opasnoj vožnji“ iako ograničenja nema.

- Vozač se sme kretati onom brzinom pri kojoj je moguće upravljati automobilom - piše u saopštenju policije.

Radim Paser obogatio se na tržištu nekretnina i prema ceškom izdanju časopisa Forbs, ''''težak'''' je oko 305 miliona dolara.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan Kovac

pre 2 godine

Sučim se budala ponosi pametan se stidi

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija