• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

17.02.2022

17:32

BAJDEN NAJAVIO RAT! "Mogu napasti u roku od nekoliko dana"... HISTERIJA OPET NA VRHUNCU!

Informer/Fotomontaža

Vesti

BAJDEN NAJAVIO RAT! "Mogu napasti u roku od nekoliko dana"... HISTERIJA OPET NA VRHUNCU!

Podeli vest

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden izjavio je da postoje svi razlozi da se očekuje napad Rusije na Ukrajinu

- To se može dogoditi u roku od nekoliko dana - rekao je američki lider novinarima.

Takođe je istakao da je "veoma visok" rizik od rata, ali je stavio do znanja da i dalje postoje mogućnosti za diplomatsko rešavanje krize.

Bajden je saopštio da još nije čitao pisani odgovor Rusije na američku reakciju o osiguravanju bezbednosti u Evropi, te da zato ne može da komentariše to pitanje.

Prema njegovim rečima, u ovom momentu nema u planu održavanje telefonskog razgovora sa ruskim liderom Vladimirom Putinom.

Foto: Tanjug/AP

Histerija oko navodnih planova Rusije da napadne Ukrajinu traje već nedeljama. Iako je Moskva više puta demantovala da ima takve namere, zapadni mediji i političari ne prestaju da ponavljaju istu mantru. Štaviše, traže da Rusija povuče trupe koje izvode vojne vežbe na sopstvenoj teritoriji


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 2 godine

Ovaj dementni ko vračara, te će da bude sutra te prekosutra pa za dva tri dana i nikako da ga ubode kad će da počne cirkus.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija