• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

21.02.2022

20:22

MAKRON SAZVAO HITAN SASTANAK SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST! Može li sprečiti Putina da prizna DNR i LNR?!

Tanjug/AP

Vesti

MAKRON SAZVAO HITAN SASTANAK SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST! Može li sprečiti Putina da prizna DNR i LNR?!

Podeli vest

Francuski predsednik Emanuel Makron sazvao je hitan sastanak saveta za nacionalnu bezbednost povodom dešavanja u Ukrajini, saopšteno je iz Jelisejske palate.

Predsednik Francuske je ranije danas razgovarao sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom i liderima EU kako bi se koordinirale reakcije Evrope na najnovija dešavanja, ali i sa predsednicima Rusije i Ukrajine, navodi se u saopštenju Jelisejske palate, prenosi Rojters.

Evropska unija pridružila se pozivima upućenim Rusiji da ne anektira ili da ne prizna samopropglašene Narodne Republike Donjecka i Luganjska na istoku Ukrajine, upozoravajući na sankcije 27-članog bloka ukoliko Moskva to učini.

PUTIN USKORO POTPISUJE DEKRET O PRIZNANJU DNR I LNR, O TOME OBAVESTIO MAKRONA I ŠOLCA! Presuda je stigla, čeka se obraćanje građanima Rusije!

Pres služba Kremlja saopštila je ranije danas da je predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao telefonom sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i nemačkim kancelarom Olafom Šolcom i da je tokom tih razgovora rekao da ''u bliskoj budućnosti'' namerava da potpiše dekret o priznavanju Donjecke Narodne Republike (DNR) i Luganske Narodne Republike (LNR), prenosi agencija TASS.

MOSKVA NIJE HTELA DA PONIZI AMERE, ALI JE KINA ODBILA DA ĆUTI! Posle neverovatnog manevra SU-35, piloti SAD odbili da nastave misiju!

Putin je obavestio lidere Francuske i Nemačke o rezultatima proširenog sastanka Saveta bezbednosti Ruske Federacije, koji je razmatrao aktuelnu situaciju oko Donbasa u kontekstu odluke ruske Dume o priznanju LNR i DNR, navedeno je u saopštenju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija