• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.02.2022

00:50

RUSI NEĆE STATI!? Džonson upozorava: Invazija na Ukrajinu moguća u narednim satima ili danima!

Vesti

RUSI NEĆE STATI!? Džonson upozorava: Invazija na Ukrajinu moguća u narednim satima ili danima!

Podeli vest

Britanski premijer Boris Džonson rekao je tokom razgovora sa svojim ukrajinskim kolegom Volodimirom Zelenskim da je ruska invazija moguća za nekoliko sati ili dana, najavivši da će Velika Britanija razmotriti dodatne isporuke vojne opreme i naoružanja Ukrajini i uvesti sankcije Rusiji

- Izrazivši ozbiljnu zabrinutost zbog dešavanja u regionu, premijer Džonson je upozorio predsednika Zelenskog da veruje da je invazija realna mogućnost u narednim satima i danima - saopšteno je iz Džonsonovog kabineta posle razgovora dvojice lidera, a nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin priznao dve samoproglašene republike na istoku Ukrajine, prenosi Rojters.

U saopštenju se navodi da je Džonson rekao Zelenskom da je Britanija već uvela sankcije protiv onih koji su saučestvovali u kršenju teritorijalnog integriteta Ukrajine, kao i da će te mere danas stupiti na snagu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nedeljko

pre 2 godine

Još odvojiti Škote od Engleske.Bravo za Putina.Setimo se histerije oko Kosova i Metohije,Koga zapad želi toga i priznaju????Još Kina da vrati Tajvan KOJI je takođe zapad uzeo i ne misli mirnim putem vratiti.Oni su nagovarali Kijev da napada Donbas i nikad nisu spomenuli Minske sporazume,već sad kad je Putin priznao Donbas.Nedeljko Gelić,Novi Sad

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija