• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/americanmilitarynews

22.02.2022

20:52

NOVINAR I PRORUSKI POLITIČAR SE POTUKLI U STUDIJU! Krenuli sa gnusnim uvredama, a potom krenulo PESNIČENJE! (VIDEO)

printscreen Twitter

Vesti

NOVINAR I PRORUSKI POLITIČAR SE POTUKLI U STUDIJU! Krenuli sa gnusnim uvredama, a potom krenulo PESNIČENJE! (VIDEO)

Podeli vest

Na televiziji tokom emisije uživo povela se diskusija o pojačanim tenzijama između Rusije i Ukrajine, a ubrzo je došlo i do tuče između proukrajinskog novinara i proruskog političara

Na snimku incidenta se vidi kako novinar Jurij Butusov šamara ukrajinskog parlamentarca Nestora Šufriča nakon što je optužio političara za širenje „ruskih narativa“, prema prevodu diskusije koje je objavio Dejli Koler.

Ranije u diskusiji, Šufrič je obećao da nikada neće nazvati ruskog predsednika Vladimira Putina „ubicom“ jer će „možda morati da pregovara sa njim“ u nekom trenutku. Šufrič je tada više puta izrazio proruski stav.

 

 

Dok se čeka U.S. Predsednik Džo Bajden da se pozabavi situacijom u Ukrajini, Butusov kaže da su članovi panela „klovnovi koji su dobili previše vremena na ovom programu“, dodajući da ukrajinske trupe trenutno štite Ukrajinu od ruske vatre.

Na snimku sukob počinje u 2.23.00 emisije

„Veoma je tužno što su upravo sada, u tako teškom trenutku, naši ljudi, svi ljudi koji štite našu zemlju, prinuđeni da čuju sramnu retoriku ova dva izdajnika“, rekao je Butusov.

Butusov je potom zamolio voditelja emisije da „molim te da prestane da pušta“ Šufriča i druge da govore jer oni guraju „ruske narative“. Nakon što je Šufrič odgovorio na Butusovljev zahtev, Butusov je ustao, prišao Šufriču i udario ga po licu.

Šamar je bio dovoljan da sruši Šufriča na stolicu pored, ali političar je brzo ustao i zamahnuo pesnicom prema Butusovu, promašivši lice za samo nekoliko centimetara. Pošto nije uspeo da udari Butusova, Šufrič je srušio novinara na zemlju. Butusov je uspeo da stavi političara u blokadu, dok su ostali članovi veća i voditelj radili na prekidu sukoba.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija