• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.02.2022

08:41

OVO JE SNIMAK PRVE RAKETE U KOBNOJ NOĆI! Od Odese do Marijupolja, ka Harkovu, NEBO SAMO SEVALO! (Video)

printscreen Twitter

Vesti

OVO JE SNIMAK PRVE RAKETE U KOBNOJ NOĆI! Od Odese do Marijupolja, ka Harkovu, NEBO SAMO SEVALO! (Video)

Podeli vest

Ruske trupe tokom noći ušle su u Odesu i Marijupolj, dok je pitanje trenutka kada će zauzeti i Harkov, saopštili su ukrajinski zvaničnici

Ovo su prvi snimci iz Marijupolja, zabeleženi tokom sinoćne invazije:

 

 

U Harkovu je noć obeležilo odjekujivanje eksplozije u blizini vojnog aerodroma, dok su Kijevom odjekivale zloglasne sirene za vazdušnu opasnost.

Prema podacima koje je obajvila Ukrajinska agencija za vanredne situacije, navedeno je da su Rusi napali 10 ukrajinskih regiona, primarno na istoku i jugu zemlje.

 

Najmanje sedam "moćnih" vazdušnih napada izvedeno je na Vasilkovski aerodrom nadomak Kijeva, gde su smešteni ukrajinski vojni avioni, saopštili su vojni zvaničničnici, a prenosi "Gardijan".

"Ovo izgleda kao serija vojnih operacija različitih namena koje su pokrenute od Odese na jugozapadu pa sve do Marijupolja i Harkova ka severu i Kijeva kao glavne mete", javlja izveštač "Gardijana Piter Bomont.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija