• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Agencije

25.02.2022

18:05

"POSLEDNJI PUT DA ME VIDITE ŽIVOG"! Oglasio se Zelenski nakon što mu telefon nije bio dostupan!

Reuters

Vesti

"POSLEDNJI PUT DA ME VIDITE ŽIVOG"! Oglasio se Zelenski nakon što mu telefon nije bio dostupan!

Podeli vest

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski navodno je evropskim liderima tokom sinoćnjeg razgovora rekao kako bi "ovo mogao biti poslednji put da me vidite živog"

Objavio je to, pozivajući se na diplomatske izvore, Times of Israel.

Evropski diplomati medijima su ispričali kako je Zelenski ponovio molbu da prošire mere protiv Rusije kako bi je zaustavili u invaziji te da donesu nove i snažnije sankcije.

Italijanski premijer Mario Dragi, koji je učestvovao na telefonskoj konferenciji, rekao je svojim zastupnicima da se Zelenski trenutno skriva na nepoznatoj lokaciji.

Foto: AP/Photo

"Trebalo je da se čujemo telefonski, ali on više nije dostupan", kazao je Draghi.

Švedska premijerka potvrdila je novinarima švedske nacionalne novinske agencije da je Zelenski rekao kako je ovo možda poslednji puta da ga vide.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bg

pre 2 godine

Ubice te tvoji zbog izdaje ali ne brinemo mi pobeci ces ti na vreme

Bata

pre 2 godine

Dokle bre više da slušamo ove budalalaštine i to od onih koji su nas bombardovali osiromašenim uranijumom oteli deo teritorije da sad umiremo od raznih bolesti koji su posledica njihove kampanje. Kako onda to nije bila invazija i sgresija. Neželim u ovakvu evropu sram vas bilo licemerčine jedne da nema većih svi vi zajedno čast izuzecima.Živela Srbija Živela Rusija Živelinnormalni Ukrajinci a sa fašistima zna se kako.

Bata

pre 2 godine

Eto kada dopustite da vam državu vodi glumac komedijaš.

master

pre 2 godine

Nista Ukraina nebi izgubila, mozda humoristu, ali ovo vise nije smesno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija