• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Intermagazin/Mediji

01.03.2022

22:00

(VIDEO) KIJEV SPREMA RAKETNI UDAR NA BELORUSIJU?! Ovo je scenario kojeg se svi plaše, MINSK ĆE ODGOVORITI, a onda se svetski rat više ne može zaustaviti!

Vesti

(VIDEO) KIJEV SPREMA RAKETNI UDAR NA BELORUSIJU?! Ovo je scenario kojeg se svi plaše, MINSK ĆE ODGOVORITI, a onda se svetski rat više ne može zaustaviti!

Podeli vest

Kijev bi „sigurno" mogao da pokrene „preventivne" raketne udare na susednu Belorusiju, izjavio je sekretar Saveta bezbednosti Ukrajine Aleksej Danilov. Ako je potrebno, ako glavnokomandujući donese takvu odluku, ona će biti doneta, rekao je Danilov za „Ukrajina 24"

Pretnja dolazi usred ponovljenih navoda da beloruske trupe navodno učestvuju u tekućoj vojnoj operaciji u Ukrajini koju je pokrenula Rusija prošle nedelje. Međutim, nisu se pojavili čvrsti dokazi o umešanosti Belorusije, a Minsk insistira da nije uključen u operaciju.

Taj stav je ranije tokom dana ponovio beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko, koji je rekao da sve trupe zemlje ostaju u svojim stalnim bazama. Istovremeno, Lukašenko je upozorio da se ne pretnji njegovoj zemlji, upozoravajući da je Belorusija spremna da se brani ako bude potrebno.

- Vojska je spremna, svi su spremni. A ako je potrebna mobilizacija, proverili smo sve spiskove - u roku od dva-tri dana mobilisaćemo sve jedinice koje moraju da se mobilišu u ratu - rekao je Lukašenko.

HRVATSKI ISTORIČAR ODBIO DA UDARA PO PUTINU, ZAGREB, EU, NATO ĆE GA... Obajsnio je ko je ko u Ukrajini, šta je pozadina - ako ga prognaju... U SRBIJU UVEK MOŽE!

Lukašenko je dodao da su "sistemi PVO u stanju pripravnosti kako bi se sprečio udarac u leđa ruskim snagama".

Ruska vojna operacija velikih razmera u Ukrajini počela je prošlog četvrtka, a predsednik Vladimir Putin je objasnio da je to jedina preostala opcija da spreči Kijev da napadne otcepljene Donjecke i Luganske Narodne Republike. 

(VIDEO) RUSIJA NEĆE PRVA, ALI... MOSKVA SE NADA DA BOG NEĆE DOZVOLITI UPOTREBU NUKLEARNOG ORUŽJA! Svet se uzda da NATO i SAD nisu "poludeli"?!

Ukrajina je, međutim, označila napad kao „ničim izazvan", insistirajući da ne pokušava da povrati regione.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Utoka

pre 2 godine

Ciste besmislice, ako dodje do 3 svetskog rata, zivecemo samo 45-60min ( toliko projektilima treba da prelete sa jedne an drugu stranu) i posle nece vise postojati ljudski rod i civilizacija ( jer ce budale poceti da pucaju nuklearke), nema vise da ima ni Srbije , ni Rusije, ni Amerike, ni Australije, ni Nigerije, vise nikoga, samo radioaktvna pustos, i verovatno samo neki insekti koji prezive.....a i posto nas nema da bude nema ni da bude vazno ko je ispalio prvi projektil, nema da ostane niko da to zapamti

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija