• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/B92

11.03.2022

20:04

"Američka vojska je poslata ka granicama Rusije, SAD će odgovoriti na svaki korak Ruske Federacije prema NATO-u, makar to dovelo do svetskog rata!"

Tanjug/AP

Vesti

"Američka vojska je poslata ka granicama Rusije, SAD će odgovoriti na svaki korak Ruske Federacije prema NATO-u, makar to dovelo do svetskog rata!"

Podeli vest

Američki predsednik Džozef Bajden je rekao da će SAD odgovoriti na svaki korak Ruske Federacije koji ugrožava NATO, makar to dovelo do svetskog rata

"Američka vojska je poslata ka granicama Rusije, SAD će odgovoriti na svaki korak Ruske Federacije prema NATO-u, makar to dovelo do svetskog rata", izjavio je američki predsednik Džo Bajden.

"Nastavićemo da budemo uz svoje partnere i da šaljemo očiglednu poruku: štitićemo svaki pedalj teritorije NATO-a... Jedan pokret... Eto zbog čega sam uputio 12.000 vojnika na granice s Rusijom – u Letoniju, Estoniju, Rumuniju i tako dalje. Zbog toga što ako bude samo jednog pokreta garantujem da ćemo odgovoriti. I biće treći svetski rat. Imamo svetu obavezu", rekao je Bajden.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 2 godine

Mislim da je Bajden potpuno poludeo. A dugme u rukama takvog čoveka zna se šta znači. Pa nije ovo obračun kod OK korala! Pitam se, ima li neko od zapadnih lidera uopšte mozga ili su im ga vrane popile.

zora

pre 2 godine

Tako ce Tramp ostati jedini AMER PREDSEDNIK KOJI NIJE IMAO SVOJ RAT. Ovoga puta se varaju ako veruju da taj rat nece stici kod njih.Za Moskvu nisu daleko. A EU se nada da ce proci kroz iglene usi. Ameri ce vas unistiti ne Rusi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija