• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

12.03.2022

18:10

REČENO, UČINJENO! SAD spremne na korake koje Kijev smatra korisnim, posle prozivke Zelenskog da Zapad treba "više da se uključi"- RUSIJI JOŠ VEĆI TROŠKOVI?

Reuters/Fotoilustracija

Vesti

REČENO, UČINJENO! SAD spremne na korake koje Kijev smatra korisnim, posle prozivke Zelenskog da Zapad treba "više da se uključi"- RUSIJI JOŠ VEĆI TROŠKOVI?

Podeli vest

Sjedinjene Američke Države su spremne da preduzmu diplomatske korake koje ukrajinska vlada smatra korisnim, rekao je danas portparol Stejt departmenta, nakon što je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio da bi Zapad trebalo više da se uključi u pregovore o okončanju rata

"Ako postoje diplomatski koraci koje možemo da preduzmemo, a za koje ukrajinska vlada veruje da bi bili od pomoći, spremni smo da ih preduzmemo", rekao je portparol Stejt departmenta, prenosi Rojters.

On je istakao da SAD nastoje da obezbede Ukrajincima najčvršću moguću pregovaračku poziciju, pojačaju pritisak na Rusiju nametanjem velikih troškova i pruže bezbednosnu pomoć ukrajinskoj odbrani.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 2 godine

ZELENSKI POCEO DA NAREDJUJE AMERICI I EVROPSKOJ UNIJI....ZA SADA GA PONIZNO SLUSAJU.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija