• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

21.03.2022

15:41 >> 15:54

(VIDEO) OTKRIVENO IMA LI PREŽIVELIH pri padu Boinga 737 na jugu Kine! Objavljeni stravični snimci nesreće!

AP/Tanjug

Vesti

(VIDEO) OTKRIVENO IMA LI PREŽIVELIH pri padu Boinga 737 na jugu Kine! Objavljeni stravični snimci nesreće!

Podeli vest

Avion “boing 737” srušio se u planine na jugu Kine i tom prilikom je najverovatnije poginulo svih 132 putnika i članova posade

Kineska avio-kompanija Čajna Istren Erlajns potvrdila je da se desila tragedija, ali uzrok pada aviona starog šest godina nije poznat.


Avion kompanije je gotovo vertikalno padao pre nego što je udario u obronak brda i zapalio se u blizini grada Vudžou u okrugu Teng u južnoj provinciji Guangsi.

 

 

U saopštenju se dodaje da je avion leteo iz grada Kunming u zapadnoj provinciji Junana za industrijski centar Guangdžou na istočnoj obali zemlje.


Mediji su preneli izjave zvaničnika spasilačkih službi da se avion pri padu raspao i izazvao požar u kojem su uništena stabla bambusa.


Dnevnik Ženmin Žimbao citirao je zvaničnika lokalne vatrogasne službe koji je rekao da među ostacima aviona nema znakova života. Televizija CGTN javila je da je požar koji je izbio nakon pada aviona ugašen.

Kako prenosi Tass, vatrogasci su do mesta pada aviona u udaljenom planinskom predelu došli peške, dok vatrogasna kola nisu mogla da se probiju.

 

 

Lokalni stanovnik Liju je izjavio za Čajna Njuz Servis da se avion u potpunosti raspao. Naveo je da se dovezao motorom na mesto događaja nakon što je čuo snažnu eksploziju. Video je krhotine aviona na tlu, uključujući njegovo krilo, i delove odeće koje vise s drveća, piše AP.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija