• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/tanjug

23.03.2022

10:14

UKRAJINA: Marijupolj će biti totalno UNIŠTEN! RUSIJA ŽELI DA GA SRAVNI SA ZEMLJOM!

Tanjug/AP

Vesti

UKRAJINA: Marijupolj će biti totalno UNIŠTEN! RUSIJA ŽELI DA GA SRAVNI SA ZEMLJOM!

Podeli vest

Mariupolj će biti u potpunosti uništen u nemilosrdnom ruskom bombardovanju, poručile su vlasti opkoljenog lučkog grada na jugoistoku Ukrajine, nakon što su odbili da predaju grad

- Još jednom je jasno da okupatori nisu zainteresovani za grad Mariupolj. Oni žele da ga sravne sa zemljom i da od njega naprave pepeo mrtve zemlje - saopštio je savet Marupolja, prenosi Rojters.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da od Mariupolja "ništa više nije ostalo", dok je Kijev apelovao na Moskvu da dozvoli civilima da evakuišu opkoljeni južni lučki grad.

- Tamo više ništa nije ostalo. Samo ruševine - rekao je Zelenski u jučerašnjem video obraćanju italijanskom parlamentu.

Potpredsednica ukrajinske vlade Irina Vereščuk izjavila je danas da je postignut sporazum o pokušaju evakuacije civila kroz devet humanitarnih koridora iz ukrajinskih gradova. Verešcuk je navela da nije postignut sporazum sa Rusijom o uspostavljanju bezbednog koridora iz centra Mariupolja, prenosi Rojters.

BONUS VIDEO:

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko

pre 2 godine

Azovci lazu ,nalaze se u okruzenju I znaju da im se lose pise pa besomucno i osvetnicki gadjaju stambene cetvrti!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija