• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/tanjug

26.03.2022

10:09

ZELENSKI: RUSIJA NEĆE NIKOGA DA UCENJUJE! Povećajte proizvodnju!

Informer/Fotomontaža

Vesti

ZELENSKI: RUSIJA NEĆE NIKOGA DA UCENJUJE! Povećajte proizvodnju!

Podeli vest

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas zemlje proizvođače energenata da povećaju svoju proizvodnju kako Rusija ne bi mogla da koristi bogatstvo naftom i gasom za, kaže, "ucenjivanje" drugih naroda

Obraćajući se na forumu u Dohi putem video-linka, Zelenski je rekao da zemlje poput Katara mogu da doprinesu stabilizaciji Evrope, prenosi Rojters.

- Budućnost Evrope zavisi od vaših napora. Pozivam vas da povećate proizvodnju energenata kako bismo osigurali da svi u Rusiji shvate da nijedna zemlja ne može da koristi energiju kao oružje i ucenjuje svet - rekao je Zelenski.

On je upozorio i da prekid u lancu snabdevanja hranom može da pogodi svaku zemlju zbog invazije Rusije na Ukrajinu koja je jedan od najvećih proizvođača žitarica.

BONUS VIDEO:

 

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZOMA

pre 2 godine

Jok ti ćeš da ucenjujes. Ratujes sa Rotsildima i sa onim što salutiraju Hici u Drugom svetskom ratu do posljednjeg Ukrainca. Ovaj čovek se uživio da je važan.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija