• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

27.03.2022

12:25

(VIDEO) SNAŽNA OLUJA BESNI Moskvom! Izdato UPOZORENJE, udari vetra do 25 metara očekuju se i danas!

Tanjug/AP

Vesti

(VIDEO) SNAŽNA OLUJA BESNI Moskvom! Izdato UPOZORENJE, udari vetra do 25 metara očekuju se i danas!

Podeli vest

Snažan vetar, sneg i kiša besne Moskvom. U subotu je izdato upozorenje da će se nevreme i udari vetra do 20-25 metara u sekundi nastaviti danas tokom celog dana

U subotu je do šest sati po moskovskom vremenu (pet sati po srednjoevropskom) vetar oborio 35 stabala, a oštećeni su i automobili.

Moskovljani iz različitih okruga prestonice objavljuju na društvenim mrežama snimke mećave, snežnih padavina, grada, kao i snažnog vetra.

 

Pobošljanje vremena se danas u gradu ne očekuje.

Nadležni i Ministarstvo za vanredne situacije mole ljude da budu oprezni, da ne stoje ispod drveća i da ne parkiraju automobile tu, javlja televizija „Zvezda“.

 

Podsetimo, jako nevreme zahvatilo je juče oko 18 časova po lokalnom vremenu glavni grad Rusije

U Moskvi je jak vetar čupao drveće, a nadležne službe su saopštile da je oboreno više od 35 stabala u gradu, te da je oštećeno više vozila.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija