• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.03.2022

15:48

POČINJE TOTALNI RAT! PARIZ I BERLIN SPREMNI NA NAJGORI SCENARIO, Le Mer tvrdi: NEĆE POPUSTITI PUTINU!

Reuters

Vesti

POČINJE TOTALNI RAT! PARIZ I BERLIN SPREMNI NA NAJGORI SCENARIO, Le Mer tvrdi: NEĆE POPUSTITI PUTINU!

Podeli vest

Pariz i Berlin neće prihvatiti ruski zahtev da se prirodni gas plaća u rubljama, izjavio je francuski ministar finansija Bruno Le Mer

Le Mer kaže da će ugovori za gas u evrima biti plaćani u - evrima.

Rekao je i da se Francuska i Nemačka pripremaju i za "scenario zaustavljanja ruskog gasa".

 

 

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je ukaz o trgovini gasom sa "neprijateljskim državama".

"Predlažemo kontraagentima iz tih država (neprijateljskih) jasnu i transparentnu šemu. Kako bi kupili ruski prirodni gas, treba da otvore račune u rubljama u ruskim bankama. Upravo sa tih računa će se vršiti plaćanje gasa koji se bude isporučivao od sutra, 1. aprila ove godine", rekao je Putin na sednici o avijacionoj industriji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 2 godine

a sta ste vi gospodari celog sveta vi moyete dab blokirate Ruske pare po celom svetu i menjate sa tim ugovore jer ako platiteu blokiranim bankama gde su pare vi ste onda klasicni lopovi e da se to nebi desilo Rusija trayi da se placa u njenoj banci pa ko voli nek iyvoli nije vam to Srbija sad ste dobili

deda Raša

pre 2 godine

Kako se fašisti ponašaju, kao da oni isporučuju gas Rusiji a ne obrnuto? Šta hoćete DŽABALESKU i da ne poštujete VELIKU RUSIJU?

zora

pre 2 godine

Sve sto su dosad uradili Rusiji je ne zakonito, ali zato znaju da se bune sto ce Rusija promeniti nacin placnja.Tako vam i treba pametnjakovici. Stvar je u tome sto ste vi znali sta se planira sa Ukrainom, a sada kada su Rusi sve otkrili i stali vam na put vi i dalje obmanjujete narod. Svi ste vi lazljivci i manipulatori.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Danas nakon 77 godina se moze zakljuciti da fasizam nije porazen . Jeste onaj Hitlerov , ali nije Americki . Upravo sam i ja mislio ovo sto je napisano u prvom komentaru. Gdje u ugovorima koje je sklapala Rusija sa ostalim evropskim zemljama pise da se moze oduzimati imovina.... banke na racunima. Zahtjev u placanju gsa u rubljama je dosao nakon sto su kriminalci sa Zapada poceli oduzimati imovinu Ruskih gradjana pa i drzavnu imovinu .

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija