• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.04.2022

16:24

SKANDAL AZOVACA I ZELENSKOG! Ukrajinski predsednik ujedinjen sa ozloglašenim pukom nastupio pred grčkim parlamentom! (Video)

AP PHOTO

Vesti

SKANDAL AZOVACA I ZELENSKOG! Ukrajinski predsednik ujedinjen sa ozloglašenim pukom nastupio pred grčkim parlamentom! (Video)

Podeli vest

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski se zajedno sapripadnicima ekstremističkog puka ''Azov'' razgovarao putem video obratio grčkom parlamentu i izazvao skandal, pišu RIA Novosti

Napominje se da su poslanici Komunističke partije Grčke KKE i desničarske partije Grčko rešenje ignorisali govor ukrajinskog predsednika, odbivši da u to vreme prisustvuju sednici parlamenta. Zelenskog su pozdravili samo parlamentarci iz vladajuće partije Nova demokratija.

Predsednik Ukrajine je tokom govora govorio o situaciji u Ukrajini i pozvao Grčku da pruži maksimalnu podršku republici. On je takođe pozvao poslanike da pogledaju snimak sa apelom dvojice borca '’Azova'’ iz Mariupolja.

„Ovo su dva Ukrajinca grčkog porekla, jedan od njih nosi masku, ne može da pokaže lice, nadam se da razumete“, objasnio je Zelenski.

Prvi pripadnik '’Azova'’ je u svom obraćanju grčkim parlamentarcima dao veoma kontroverznu izjavu, s obzirom da se njegova jedinica u mnogim zemljama sveta karakteriše kao nacistička. Izjavio je da je on lokalni grk iz mariupolja, čiji se deda za vreme Drugog svetskog rata borio protiv nacista, a da se on sada bori protiv '’ruskih nacista'’.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut uživo u blogu na našem portalu.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 2 godine

e sad se vidi da Amerika pomocu svojih satelita oce da vlada svetom kao sto je hteo Hitler kad god je nekog tlacila NATOVVSKI olos je igrao glavnu ulogu nas kad su bonbardovali nismo nigde mogli video linkom da se obratimo OVJ pajac PD PREDSEDNIKA uKRAJINE VEC SE OBRATIO SKORO SVIM PARLAMENTIMA NATOA SA GNUSNIM LAYIMA

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija