• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji

26.04.2022

21:49

ŠTA SE DEŠAVA?! RUSIJA PRESTAJE SA ISPORUKOM GASA BUGARSKOJ?! Poljaci potvrdili da i njima isporuke prestaju od srede ujutru!

Vesti

ŠTA SE DEŠAVA?! RUSIJA PRESTAJE SA ISPORUKOM GASA BUGARSKOJ?! Poljaci potvrdili da i njima isporuke prestaju od srede ujutru!

Podeli vest

Rusija od sutra prestaje sa isporukom gasa Bugarskoj. U Poljskoj su takođe službeno potvrdili da i njima isporuke prestaju od srede ujutru

"Gasprom" će obustaviti isporuku gasa Bugarskoj od 27. aprila.

Agencija AFP javlja da će ruski Gasprom od sreede obustaviti isporuku gasa Bugarskoj, prema saopštenju vlasti u Sofiji. U Poljskoj su takođee službeno potvrdili da i njima isporuke prestaju od srede ujutru.

Prema rečima portparolke vlade Lene Borislavove, premijer i zamenik premijera su svesni situacije i kažu da nema razloga za paniku ili brigu.

- O takvom scenariju se razgovaralo u februaru i spremni smo da reagujemo. Postoje dogovori za alternativne isporuke, sve je obezbeđeno - naglasila je Borislavova. 

Ministar energetike Aleksandar Nikolov izneće više detalja u sredu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

UMRITE GOVNA RUSKA POBIO VAS ISUS HRIST SVE DO JEDNOGA

BorisDe

pre 1 godinu

Bravo, mame im ga poljacke i bugarske, hteli su imaju. Kvizlinzi SAD.

Marcco

pre 1 godinu

Tek da se zna da propisa EU moraju da se drže smo članovi iz Istočne Evrope.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija