• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

04.05.2022

09:55

"Samo brutalna sila može da zaustavi Rusiju!"

Tanjug/AP

Vesti

"Samo brutalna sila može da zaustavi Rusiju!"

Podeli vest

Poljski predsednik Andžej Duda smatra da SAD i njihovi saveznici treba da nastave da dostavljaju oružje i pomoć Ukrajini i da ne smeju da se plaše pretnji Rusije nuklearnom ili drugom odmazdom

„Ako želimo da postignemo bilo kakav uspeh u našim odnosima sa Rusijom, u ovoj situaciji kada je Rusija napala Ukrajinu, uspeh možemo imati samo ako primenimo brutalnu silu, jer samo brutalna sila, brutalna moć je u stanju da zaustavi Rusiju”, rekao je Duda za Vol strit džornal.

Dodao je da Zapad još gleda na Rusiju kao na poslovnog partnera, ali je ocenio da Rusija nije poslovni partner.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 1 godinu

Ja mislim da će to pre da se desi Poljskoj ako nastavi da se kur... prema Rusiji. Živi bili, pa videli.

Rade R

pre 1 godinu

Kako su postali odvratni ovi Poljaci! Ispade da je Hitler mala beba u odnosu na njih!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija