• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/agencije

13.05.2022

20:31 >> 21:46

SAD bi mogle da obustave isporuke naoružanja Ukrajini, ruske trupe osujećenje u pokušaju da postave pontonske mostove, razgovarali Šojgu i Ostin! (FOTO, VIDEO)

Tanjug/AP

Vesti

SAD bi mogle da obustave isporuke naoružanja Ukrajini, ruske trupe osujećenje u pokušaju da postave pontonske mostove, razgovarali Šojgu i Ostin! (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Nastavljaju se borbe duž strateške reke Severski Donjec kod Bilohorivka. Stigla potvrda iz Kijeva: Pogodili smo još jedan ruski brod u Crnom moru! "Milioni će umreti ako se luke ne otvore", upozorio je Rusiju šef Svetskog programa UN-a za hranu Dejvid Bizli koji je moli ruskog predsednika Vladimira Putina da ponovo otvori ukrajinske crnomorske luke

21.45 - SAD bi mogle da obustave isporuke naoružanja Ukrajini, ukoliko Kongres ne odobri novi paket sredstava za Kijev, saopštio je Pentagon.


„Ako se ne dobije odobrenje Kongresa, to će od 19. maja početi da utiče na mogućnosti neprekidnog snabdevanja. To ne znači da će sve stati 19. ili 20. maja, ali želimo da se osiguramo. Ako ne dobijemo ta ovlašćenja, postoji mogućnost da dođe do perioda kada se ništa neće isporučivati. Želeli bismo da budemo sigurni da ćemo uspeti to da izbegnemo“, rekao je portparol Pentagona Džon Kirbi.


Kako je dodao, za vojnu pomoć Ukrajini do 19. maja ostalo je još 100 miliona dolara.
Ranije je senator Rend Pol blokirao usvajanje nacrta zakona koji je predviđao pružanje rekordne vojne pomoći Ukrajini u vrednosti od 40 milijardi dolara.

 

20.27 - Ruske trupe su tri puta bezuspešno pokušale da postave pontonske mostove preko reke Severski Donjec na istoku Ukrajine, saopštio je guverner Luganske oblasti Sergej Gajdaj.

Ukrajinski branioci uzvratili su Rusima svaki put kada su pokušali da postave pontonske mostove i uništili su ukupno blizu 70 jedinica ruskog teškog naoružanja i opreme tokom tri dana, rekao je Gajdaj, prenosi BBC.

On je rekao i da je Ukrajina osujetila napore Rusije da prikrije ove svoje operacije. „Eliminisali smo ruske brze čamce i helikoptere koje su koristili da prikriju svoje pokušaje u postavljanju mostova“, rekao je on za BBC.

20.08 - Istražni komitet Rusije pokrenuo je istragu u vezi sa paljbom na snimateljsku ekipu televizije „RT“ u Donbasu.


„Istražitelji će u okviru krivičnog postupka utvrditi sve okolnosti pucnjave na ekipu 'RT-a' u Donbasu“, navodi se u saopštenju Komiteta.
Ranije je televizija „RT“ saopštila da je snimateljska ekipa te televizije ranjena u napadu ukrajinskih snaga kod Dokučajevska u Donbasu.

 

 

17.41 - Razgovarali Šojgu i Ostin

Ministar odbrane Lojd Ostin razgovarao je telefonom sa ruskim kolegom Sergejem Šojguom, saopštio je Pentagon.

„Ministar Ostin razgovarao je 13. maja sa ministrom Šojguom, prvi put nakon 18. februara.
Ministar Ostin pozvao je na hitan prekid vatre u Ukrajini i ukazao na važnost održavanja kanala za komunikaciju“, navodi se u saopštenju portparola Pentagona Džona Kirbija.

17.38 - Ukrajinska vojska pucala na snimateljsku ekipu

Snimateljska ekipa televizije RT povređena je u napadu ukrajinskih snaga kod Dokučajevska u Donbasu, saopštila je televizija na Telegramu

 

17.13 - Ukrajina: SBU zabranila ulazak 13 stranih novinara 

Ukrajinska služba bezbednosti (SBU) saopštila je danas da je uvela zabranu ulaska za 13 stranih novinara zbog navodne saradnje sa Rusijom. "SBU je zabranila ulazak u Ukrajinu 13 stranih novinara koji rade po nalogu Rusije", napisano je na Telegram kanalu Ukrajinske službe bezbednosti, preneo je TAS S. Prema dokumentima SBU, zabranjen im je ulazak u Ukrajinu na period od tri godine. Za sada nisu otkrivena ni imena ni nacionalnost ovih novinara.

16.53 - Snimateljska ekipa RT-a povređena je u napadu ukrajinskih snaga u Dokučajevsku. Dva snimatelja su povređena gelerima u predelu nogu i leđa, saopštio je televizijski kanal

 

16.51 - Rusija će Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija predstaviti nove dokaze o vojno-biološkoj delatnosti SAD u Ukrajini, izjavio je stalni predstavnik Rusije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja.

 

16.42 - Zelenski: Nikada nećemo priznati da je Krim ruski


Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski poručio je da Ukrajina nikada neće priznati Krim u sastavu Rusije i da neće pristati na autonomiju Donjecke i Luganske Narodne Republike.

Foto: AP/Tanjug

Volodimir Zelenski


„Nikada nećemo priznati Krim kao deo Ruske Federacije. Krim je već imao autonomiju i još uvek je autonomna republika sa svojim pravima i sopstvenim parlamentom“, rekao je Zelenski za italijansku televiziju „Rai 1“, dodajući da Kijev nikada ne bi priznao autonomiju DNR i LNR.

 

16.09 - Erdogan: Skandinavske zemlje rasadnik terorizma!

Turska prati proces u vezi s planovima za priključivanju Finske i Švedske NATO, ali za sada ne može da gleda na to pozitivno, saopštio je predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan

 

15.22 - Zemlje G7 nameravaju da pruže finansijsku podršku Ukrajini od oko 30 milijardi evra, prenosi list „Špigl“ pozivajući se na izvore.

 

 

 

15.18 - Ni centa Zelenskom!

Novac koji američka vlada namerava da uputi za podršku Ukrajini je beskorisno trošenje sredstava poreskih obveznika, izjavio je republikanac, član Predstavničkog doma Kongresa SAD iz Arizone Pol Gosar

 

14.33 - Zelenski nudi direktan razgovor, ovo je uslov

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski ponovo je ponudio održavanje direktnih razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i rekao da bi povlačenje Rusije iz Ukrajine trebalo da bude polazna tačka za bilo kakve razgovore.

"Kao predsednik, spreman sam da razgovaram sa Putinom, ali samo sa njim. Bez ijednog njegovog posrednika. I to u okviru dijaloga, a ne ultimatuma", rekao je on u intervjuu italijanskoj televiziji RAI 1 emitovanom danas u Ukrajini, preneo je Rojters.

U svojim javnim komentarima koje je nedeljama iznosio o izgledima mirovnih pregovora, Zelenski je isticao da Ukrajina neće praviti kompromise oko svog teritorijalnog integriteta. On je odbacio sugestije, koje je pripisao Parizu, da Ukrajina treba da učini ustupke zarad obezbeđivanja mirovnog sporazuma koji bi Putinu omogućio da sačuva obraz.

"Povucite se sa ove teritorije koju ste okupirali od 24. februara", kazao je on i dodao da je to prvi jasan korak ka razgovoru o bilo čemu.
 

14.19 - Teška optužba na račun Šojgua

Bivši komandant proruskih snaga na istoku Ukrajine Igor Girkin optužio je danas ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua za nemar u vođenju vojnih aktivnosti u Ukrajini, rekavši da sumnja da je "počinio izdaju".

13.54 - Britanija sankcionisala Putinovu bivšu ženu i rođake

Velika Britanija je uvela najnoviji paket sankcija Rusiji zbog njenih vojnih aktivnosti u Ukrajini, usredsredivši se na finansijsku mrežu ruskog predsednika Vladimira Putina, njegovu bivšu ženu i rođake.

"Razotkrivamo i usredsređujemo se na sumnjivu mrežu koja podržava Putinov luksuzni način života i povećava poročnost u njegovom unutrašnjem krugu“, saopštila je britanska ministarka inostranih poslova Liz Tras, prenosi Rojters.

Foto: AP PHOTO

Vladimir Putin i njegova bivša supruga Ljudimila iz vremena dok su bili u braku

13.30 - Kuleba: Ukrajina traži da zemlje G7 zaplene rusku imovinu za obnovu

Ukrajina je danas zatražila od zemalja G7 da zaplene rusku imovinu i predaju je Kijevu kako bi im to pomoglo u obnovi zemlje, rekao je ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba.

13.24 - Prvo suđenje za ratni zločin

Suđenje ruskom vojniku optuženom da je ubio ukrajinskog civila počelo je danas u sudu u Kijevu, što je prvo suđenje za ratni zločin otkako je otpočeo ruski napad na Ukrajinu, javio je AP

12.15 - Rusko ministarstvo: Uništen ukrajinski avion Su-27 i 15 dronova

Ruska protivvazdušna odbrana uništila je presretač Su-27 i 15 ukrajinskih dronova tokom specijalne operacije, saopštio je danas portparol ruskog Ministarstva odbrane Igor Konašenkov.

„Ruska protivvazdušna odbrana oborila je presretač Su-27 ukrajinskih vazduhoplovnih snaga u blizini Lozovaje u oblasti Harkova, a oboreno je i 15 ukrajinskih bespilotnih letelica“, izvestio je general-major Konašenkov, prenosi TAS S.

Portparol je dodao i da su ruske snage presrele dva ukrajinska projektila MLRS Smerč iznad Topoljskog u oblasti Harkova. Ruska vojska je od početka sukoba u Ukrajini uništila 165 aviona, 842 dronova, 3.032 oklopna vozila i 368 višecevnih raketnih bacača, saopštio je Konašenkov, prenosi TAS S.

12.11- Raketirana rafinerija u Kremenčugu

Ministarstvo odbrane Rusije danas je saopštilo da su njegove snage napale rafineriju nafte u Kremenčugu u centralnoj Ukrajini, uništivši njen proizvodni kapacitet i rezervoare za gorivo, prenosi Rojters uz napomenu da nije mogao da potvrdi ovaj izveštaj.

 

 

12.00 - Kijev: Ukrajina će se boriti za Zmijsko ostrvo

Ukrajina će se boriti za udaljeno Zmijsko ostrvo u Crnom moru "koliko god bude potrebno", rekao je danas načelnik obaveštajne službe ukrajinske vojske Kirilo Budanov.

"Ko kontroliše to ostrvo, može u bilo kojem trenutku da blokira kretanje civilnih brodova u svim pravcima ka jugu Ukrajine", kazao je Budanov, preneo je Rojters.

Prema nekim zvaničnicima, obnovljene borbe oko Zmijskog ostrva u prethodnim danima bi mogle da postanu bitka za kontrolu nad zapadnom obalom Crnog mora, dok ruske snage pokušavaju da se probiju na ukrajinski sever i istok.

11.32 - Lavrov: Stav zapadnih zemalja drzak i nevaspitan
Stav zapadnih zemalja, koje zahtevaju od drugih država da se pridruže sankcijama Rusiji, je drzak i nevaspitan, smatra šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

"Ovde su, naravno, sankcije osmišljene da odigraju ulogu rušenja ovih veza, i Zapad to ne krije", rekao je Lavrov, prenosi RIA Novosti.

Prema njegovim rečima, kada Amerikanci okupe zemlje Centralne Azije na različitim nivoima, direktno im kažu da se ne usude da nastave saradnju sa Rusijom i da je Rusija uopšte već uništena zemlja, te da treba da se klade na njih.

"Isto kažu i za Kinu, jer, kako oni tvrde, Kina se neće usuditi da prekrši sankcije Zapada. Izuzetno samouverena, drska, nevaspitana pozicija. Tako ću nazvati postupke naših zapadnih kolega“, rekao je šef ruske diplomatije.

11.25 - Snage LNR oslobodile su veliki hemijski kombinat „Zarja“ u Rubižnju

Jedinice Luganske Narodne Republike (LNR) oslobodile su veliku hemijsku fabriku Zarja u Rubižnu, a takođe su izvršile potpuno čišćenje industrijske zone, saopštila je Narodna milicija LNR.

„Narodna milicija LNR-a oslobodila je fabriku Zarja“, navodi se u saopštenju za TASS .

Prema rečima zvaničnog predstavnika narodne milicije Ivana Filiponenka, izvršeno je potpuno čišćenje industrijske zone. On je pojasnio da su ukrajinski vojnici pokušali da upadnu u jedan od okruga grada, ali je to zaustavljeno.

 

 

11.20 - Strašna prognoza Medvedeva

Putinov najbliži saradnik izneo niz katastrofalnih scenarija do kojh će dovesti sankcije Rusiji!

11.16 - Rublja nastavila da jača prema dolaru i evru

Ruska nacionalna valuta je ojačala danas na Moskovskoj berzi na oko 63 rublje za dolar, dostigavši prvi put nivo na kojem je bila početkom februara 2020. godine, dok je prema evru dotakla nov petogodišnji maksimum

11.07 - Azovstalj

 

 

11.04 - Peking: Odluka Komesarijata UN poljuljala naše poverenje

Portparol kineskog Ministarstva spoljnih poslova DŽao Liđijan izjavio je danas da je odluka koju je doneo Visoki komesarijat UN za ljudska prava (OHCHR) da pokrene istragu o navodnim kršenjima ljudskih prava koje su počinili ruski vojnici "poljuljala poverenje članova u to telo".

Rezolucija OHCHR da pokrene istragu usvojena je velikom većinom u četvrtak, pošto su 33 člana bila za, a dva protiv - Kina i Eritreja, preneo je Rojters.

10.21 - Rakete "Kalibar" u Crnom moru

U Crnom moru se sada nalaze 4 broda i 2 podmornice Ruske Federacije sa više od 30 krstarećih raketa „Kalibr“, saopštila je Operativna komanda „Jug“ Oružanih snaga Ukrajine.

 

 

10.15 - Borelj: EU šalje još 500 miliona evra vojne pomoći za Ukrajinu

Šef diplomatije Evropske unije Žozep Borelj izjavio je danas da će evropski blok pružiti još 500 miliona evra vojne pomoći Ukrajini. On je, takođe, rekao da je uveren da će narednih dana biti postignut dogovor među članicama EU po pitanju sporazuma o embargu na uvoz ruske nafte, preneo je Rojters.

09.38 - Ruske snage pokušavaju da prodru u Azovstalj

Savetnik gradonačelnika Marijupolja Petro Andrjuščenko izjavio je da ruske snage jutros pokušavaju da prodru na teritoriju fabrike Azovstalj u tom gradu. Andrjuščenko je rekao da ruske snage, dok traje granatiranje, pokušavaju da se probiju do centralnog dela fabrike, navodi Unian.

On je objavio i video, na kome se vide kako ruski vojnici šetaju oko fabrike. Generalštab Oružanih snaga Ukrajine saopštio je jutros da je Rusija nastavila artiljerijske i vazdušne udare na Marijupolj, a da su glavni napori i dalje koncentrisani na blokiranje ukrajinskih trupa u zoni fabrike Azovstalj.

 

 

09.21 - Tras: Ukrajini još oružja, Rusiji jos sankcija

Ministarka spoljnih poslova Velike Britanije Liz Tas izjavila je danas da je od vitalnog značaja da se održi pritisak na Rusiju, tako što će se Ukrajini slati još više oružja i tako što će se uvoditi dodatne sankcije, preneo je Rojters.

"Veoma je važno u ovom trenutku da nastavimo sa pritiskom na Vladimira Putina, tako što ćemo slati još oružja Ukrajini i pojačavati sankcije", rekla je ona prilikom dolaska na sastanak ministara spoljnih poslova grupe G7 koji se održava u severnoj Nemačkoj, u letovalištu Vajzenhaus.

08.31 - Mišel: Globalna bezbednost ugrožena

Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel izjavio je danas tokom posete Hirošimi da je globalna bezbednost ugrožena, kako je naveo, "ruskom invazijom na Ukrajinu i nedavnim raketnim testom Severne Koreje".

Mišel je rekao da je Hirošima, grad koji je pretrpeo atomsko bombardovanje, "oštar podsetnik" da je hitno potrebno ojačati međunarodna pravila za nuklearno razoružanje i kontrolu naoružanja, prenosi Rojters.

„Dok razgovaramo, globalna bezbednost je ugrožena. Rusija, nuklearna naoružana država... napada suverenu naciju Ukrajine, sramno i neprihvatljivo spominjući upotrebu nuklearnog oružja“, rekao je Mišel.

08.20 - Ispovest zarobljenog Hrvata srpskom novinaru Miodragu Zarkoviću

07.10 - Stigla potvrda iz Kijeva: Pogodili smo još jedan ruski brod u Crnom moru

Ukrajinski zvaničnici saopštili su da su njihove snage pogodile još jedan ruski brod u Crnom moru, javlja AP.

Savetnik ukrajinskog predsednika Oleksij Arestovič rekao je u četvrtak kasno uveče da je brod za logistiku "Vsevolod Bobrov" pogođen kada je pokušao da dostavi protivvazdušni sistem na Zmijsko ostrvo. On je rekao da je brod teško oštećen, ali da ne veruje da je potonuo.

Portparol regionalne vojne administracije u Odesi rekao je da je na brodu izbio požar posle pogotka. Iz Rusije nema potvrde o napadu, niti izveštaja o eventualnim žrtvama.

07.09 - Uništeni pontoni preko reke Severski Donjec

 

 

07.07 - Evakuacija iz Hersonske oblasti

Ruski vojnici organizovali su evakuaciju 127 državljana Ruske Federacije, Ukrajine i drugih zemalja iz Hersonske oblasti.

07.02 - Objavljeni satelitski snimci Zmijskog ostrva!

Maksar Tehnolodži objavio je satelitske snimke prema kojima se čini, kako piše CNN, da je ruski brod kod Zmijskog ostrva izbegao ukrajinske rakete. Naime, kako navodi CNN, na slikama se vidi jučerašnji raketni napad na ruske snage kod Zmijskog ostrva i čini se da je u jednom trenu ruski brod oštro skrenuo, a projektili pali u vodu.

U blizini ostrva vidi se brod s dizalicom i potopljeno plovilo za koje Maksar tvrdi da se radi o desantnom brodu klase Serna. Nejasno je kako je brod potonuo.

 

 

07-00 - UN-ov zvaničnik upozorava Putina!

Dejvid Bizli, šef Svetskog programa za hranu UN-a, rekao je za CNN da bi, ako Putin ponovno ne otvori ukrajinske crnomorske luke, to moglo da uzrokuje globalnu krizu gladi i kolaps ukrajinske ekonomije.

"Ako uopšte imate volje za ostatak sveta, bez obzira na to šta mislite o Ukrajini, morate daotvorite te luke", rekao je Bizli i dodao da će milioni ljudi umreti ako se luke ne otvore.

Foto: Tanjug/AP

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
PETAR

pre 1 godinu

GLE CUDA UN BRINE ZA GLAD ,HOCE DA RUSI DOZVOLE DA OTVORE LUKE NA CRNOM MORU ONI GLUPI I NASESCE I OTVORITI I ZAPADNI BANDITI DA SALJU ORUZJE UKRAINI A NJIH BRIGA STO GLADUJE DEO SVETA E DOSTA NAM JE TE BELOSVETSKE ZAPADNE KOSTAPLERE .AKO IKO ZNA BOLJE TE NAVODODUSOBRIZNIKE MI SRBI BOLJE ZNAMO TE KOSTAPLERE OD BILO KOG

Vasko

pre 1 godinu

Aha, bas ih znamo, pa ako su tako losi sto dadosmo da 62% investicija ( licno izjavio Predsednik Vucic) budu iz EU ( od tih hohstaplera), a to je vise od polovine radnih mesta u Srbiji ( rusi nisu nista ulagali , samo onaj sa fabrikom namestaja sto je zdipio pare i pobego nazad u Rusiju). Da nema njih ti bi jos imo penziju od 6 evra i platu od 10 evra..... zato ne lupaj gluposti, bez njih nema da budemo ovo sta smo danas

cardak

pre 1 godinu

Alo Ukrajinci dOK NE VRATITE SA SAVEZNICIMA RUSKO ZLATO potapajte brodove sa zitom I OVAKO CE PROKLIJATI!

miroljub

pre 1 godinu

Šef UN-a i fašisti sa zapada neka manje žderu i bacaju hranu dokazano biće i viška hrane i prekinite više sa frazama i foliranjima dobro svet zna ko ste i šta ste.

Slobodan

pre 1 godinu

Pa sto ne da Amerika to zito pa da ne bude gladi u svetu. do skora su bacali u more da zadrze cenu bas ih briga za glad u svetu.

ratko

pre 1 godinu

pazi propali glumcic hoce da pregovara ,ma visices ti na banderi zajedno sa tom NATO gamadi,da kao brinu se nisu se brinuli kada su fasisti NATOa ravnali libiju irak avganistan i da ne nabrajam a sad se kao brinu ma mars stoko

Pera

pre 1 godinu

Unisteni pontonski mostovi (satelitske slike kruze netom pa ko hoce neka pogleda) na reci S. Donbas i celi ojacani mehanizovani puk ruske armije je unisten , preko 1000 vojnika....Kod Harkova unisteni tenkovi ruske armije i ukrajinci izbili na granicu sa Rusijom ( a pre 1 mesec Harkov je bio opkoljen). Na Zmijskom Ostrvu pogodjena baterija PVO Tor raketa (Pancir S1 koji je tamo stacioniran za odbranu baterije lako skida ukrajinske avione i helikoptere ali slabo funkcionise protiv raketa). Sve u svemu danas je los dan za rusku armiju.....juce je bilo bolje

Pera

pre 1 godinu

Slabo, vrlo slabo za ruse danas, a toliko se trude da sakriju... na S.Donjec reci unistena 3 pontonska mosta i cel mehanizovani puk ruske vojske, na satelitskim snimcima lepo se vide unistena vozila i mostovi..kod Harkova na severnoj strani ukrajinici izbili na drzavnu granicu sa Rusijom, pogino srbin, dobrovoljac ,pripadnik LNR jedinica , ukrajinci pokazali njegove dokumente i mrtvo telo prekrivene glave

Vejo

pre 1 godinu

Jebo vas Zelenski i onaj ko vas plaća da lažete.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija