• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

13.05.2022

22:16

OSETINI HOĆE DA SE PRIPOJE OTADŽBINI! Južna Osetija raspisala referendum, USKORO BI MOGLI DA POSTANU DEO RUSIJE!

printscreen/google maps

Vesti

OSETINI HOĆE DA SE PRIPOJE OTADŽBINI! Južna Osetija raspisala referendum, USKORO BI MOGLI DA POSTANU DEO RUSIJE!

Podeli vest

Predsednik Južne Osetije Anatolij Bibilov raspisao je referendum o ulasku republike u sastav Rusije

Predsednik Južne Osetije Anatolij Bibilov raspisao je referendum o ulasku republike u sastav Rusije za 17. jul, saopšteno je na sajtu predsedničkog kabineta.

Na predstojećem referendumu građani Južne Osetije odgovaraće na pitanje: „Da li podržavate ujedinjenje Južne Osetije i Rusije?“.

Kako je precizirano, Bibilov je potpisao ukaz o raspisivanju referenduma rukovodeći se istorijskom željom naroda Južne Osetije da se ujedini sa Rusijom i u skladu sa članom 50 Ustava Južne Osetije.
On je ranije izjavio da Osetini, Južni Osetini smatraju Rusiju svojom istorijskom otadžbinom, te da će njegova zemlja preduzeti sve pravne korake kako bi se pripojila Ruskoj Federaciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

Moje ime je Shira elijah, želim podijeliti radosnu vijest o svom životu sa svima i onima kojima je potrebna pomoć u braku/vezi. Patila sam šest godina, muž me napustio, a ja sam nastavila rađati drugu ženu samo zato što me njegova obitelj nije voljela, a jer mu nisam mogla roditi dijete, sedam godina sam plakala jer se muž razveo od mene. Tražio sam čaroliju da mi je oblak pomogao na netu. Sreo sam toliko mađioničara, svi su skupili novac a da mi nisu pomogli, ali 3. kolovoza 2021. vidio sam online donaciju dobrog mađioničara po imenu Dr. Alaba. Odlučila sam ga kontaktirati kada sam ga kontaktirala, rekao mi je da je moj problem riješen jer sam ga kontaktirala, ispričala sam mu sav svoj problem i obećao mi je pomoći da vratim muža. Dr alaba me uputio i pokazao što da radim tako da ja slijedim sve upute i radim ono što je tražio nakon tri dana rekao mi je da će me muž nazvati prije nego što zaspim taj dan i ispričati se. Kad mi je sve ispričao, nazvao me muž i zamolio da mu se vratim nakon šest godina razvoda. Danas dijelim ovu poruku jer želim da svijet zna i da je to dobar posao, a također sam jako sretna što sam trudna i za one od vas kojima je potrebna pomoć, problemi na poslu ili napredovanje kontaktirajte dr. Alabu danas i riješite svoj problem ovdje je email: dralaba3000@gmail.com ili whatsapp/viber s njegovim brojem telefona: +1(425) 477-2744, obećavam vam da će vaš problem biti riješen

MarkoP

pre 1 godinu

Pa jeli bre kod nas iko normalan?? Niko izgleda ne svata ako se desi da se Osetija pridruzi Rusiji, i Lugansk i Donbas, da mi gubimo KiM definitivno, siptari mogu na osnovu ovoga da naprave referendum i pridruze se Albaniji a mi cemo samo moci da gledamo i kipimo od besa i zalosti. Izgleda skoro niko u narodu ne svata kolike su to lose posledice po nas mi to jos slavimo i pravimo udarnim vestima, e jesmo glup narod....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija