• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnik

14.05.2022

12:32

(VIDEO) STOTINE RUSA SNIMILO VIDEO ZAHVALNOSTI SRBIMA!

Printskrin Youtube/Stas Bulgakov

Vesti

(VIDEO) STOTINE RUSA SNIMILO VIDEO ZAHVALNOSTI SRBIMA!

Podeli vest

Ponosni smo što možemo smatrati svojom braćom tako hrabar i nezavisan narod, samo je jedna od poruka Rusa, koji su se putem video-snimka zahvalili Srbima na podršci

"Za nas ste vi primer časti i dostojanstva“, „divimo vam se, vidimo vas, čujemo vas“, samo su neke od poruke Rusa upućene Srbima.

Inicijativa za ovakav snimak, kako navode mediji, potekla je sa sajta Pikabu.ru, da bi na kraju nekoliko stotina Rusa i Ruskinja iz više od 30 gradova Ruske federacije, ali i Donbasa, snimilo i montiralo video pod nazivom “Hvala Srbijo from Russia”, u kome govore na ruskom, ali i na srpskom jeziku.

U njemu se može čuti:

"Dragi Srbi,

Danas Vam se obraća Rusija! Nismo svi isti ali svi želimo da Vam izrazimo svoju ljubav i zahvalnost. Ponosni smo što možemo smatrati braćom tako hrabar i nezavistan narod.

Za nas ste Vi primer časti i dostojanstva. Divimo Vam se. Vidimo Vas. Čujemo Vas. Zahvaljujući Vama znamo da nismo sami. Svaka Vaša reč nalazi put do hiljada ruskih srca.

Dok ceo svet podržava jedne kroz mržnju prema drugima, naš narod želi da se zahvali svakom Srbinu. Hvala!

Za Vašu podršku. Hvala! Za to što stojite nasuprot mnogim. Hvala! Za istinu i pravdu. Hvala! Zato što verujete u nas. Hvala! za Vašu nepokolebljivost. Hvala! za Vašu hrabrost. Hvala! Za Vaše veliko srce. Hvala!

Nas i Srba 200 miliona!

Naši glasovi neće utihnuti. Neće nas izolovati. Neće nas pobediti!

Neka Vas Bog čuva! Srbi i Rusi, braća zauvek! Dragi Srbi, pozdrav iz Donbasa! Hvala Vam na prijateljstvu!", kaže se u video klipu koji je malopre objavljen na Jutubu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ratko

pre 1 godinu

Hvala Braco i sestre Rusi na zalost politicki vrh nije sto i narod,

ratko

pre 1 godinu

Vucic je zaboravio da treba narod da pita zajedno takvokrupno pitanje da li da se Rusija iskljuci iz UNa sramna izsdaja i Srpskog i Ruskog naroda opet su kukavice poklekle ,pravdajuci se kako je to za dobrobit srbije ,pa mi nismo skinuli gace 1999 necemo ni sad ako neko ne moze hrabro da vodi Srbiju onda prepusti narodu to ,imas referendum

milan lala

pre 1 godinu

Gledajuci ovaj video coveku podju suze radosnice na oci zbog naseg ponosnog i hrabrog naroda. Srbi / narod nikad nece izdati Ruse i Rusiji . A vlast koji bi nedja Boz teko nesto pokusal bila bi odmah oborena bio bi to takav opsti bunt naroda koji nista nebi moglo smiriti .

Mića

pre 1 godinu

I posle se ovi sa zapada pitaju zašto više volimo Ruse, zašto ih ne tretiramo isto kao i Ruse, i ne padamo na kolena svaki put kad pred nas prospu malo šarenih perli i udele nam neku siću? Pa nije sve u novcu, dame i gospodo sa zapada! Ima nešto i u duši.

Milan

pre 1 godinu

Do sad sam čitao da treba da gledamo svoja posla otkud sad ponovo da hvalite Ruse?

Predragm

pre 1 godinu

Ko vas je lagao da Srbi podrzavaju vas Ruse. ? Pa nama su i Ukrajinci braca pravoslavci. Nego da vi nama platite rudnu rentu 20% kolika je kod vas a ne 3%.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija